Asiakkaiden ääni

Asiakaskokemuksia Loisteesta

Oikea tie kasvaa entistä paremmaksi on kuunnella asiakkaiden mielipiteitä. Me kuuntelemme, koska haluamme tarjota juuri sinulle enemmän kuin energiaa, joka päivä.

Asiakkaidemme kokemuksia

Trustmary Reviews

Lue mitä asiakkaamme meistä kertovat

Parhaat vinkit palvelumme parantamiseksi saamme asiakkailtamme. Kokemukset ovat meille ensiarvoisen tärkeitä ja ehkäpä esimerkiksi sähkönmyyjää harkitessasi haluat tietää, mitä mieltä asiakkaamme ovat energiayhtiö Loisteesta. Välitämme terveiset tällä sivulla kommenttien ja videoiden avulla. Toivottavasti asiakkaiden ääni puhuu puolestaan!

Asiakkaiden ääni

Kauniaisissa asuvalle Eijalle sähkösopimuksen kilpailutus tuli ajankohtaiseksi, kun hän osti omakotitalon ja ryhtyi tekemään siihen remonttia. Reilun parinsadan neliön omakotitalossa on suora sähkölämmitys, joten oikean mittaustavan valinta toi selvää säästöä. Katso videolta, mikä sähkösopimus Eijan kotiin valittiin. Trustmary Reviews Juuret ovat Loisteelle tärkeitä. Kerromme tarinaamme asiakkaillemme samalla, kun kasvamme ja kehitymme yrityksenä. Pohjoisesta Etelä-Suomeen muuttanut Ville kertoo kuinka hän on kokenut muutokset ja mitkä asiat hänelle ovat tärkeitä sähköyhtiötä valitessaan. Trustmary Reviews Huippupaikat Oy koostuu Vuokatinrinteistä, Kasurilan hiihtokeskuksesta ja Tahkon rinteistä. Talvisten olosuhteiden luomisesta syntyy suuri energiankulutus, joten luotettava ja takuuvarma kumppani on heille tärkeä. Loisteen asiantuntijoiden ja palveluvalikoiman avulla Huippupaikat pystyi vaikuttamaan omaan hiilijalanjälkeensä ja ottamaan kantaa ympäristön puolesta. Tutustu heidän ilmastotekoonsa. Trustmary Reviews

 

Palautetta kerätään monin eri tavoin

Kartoitamme tyytyväisyyttä eri palvelukanavissa ja otamme kehitysideat toiminnassamme huomioon. Viime vuonna laajaan asiakaskyselyymme vastasi yhteensä 4 329 henkilöä. Yleisarvosanaksi asiakastyytyväisyydestä saimme 8,32 (asteikolla 4-10). Kiitosta olemme saaneet erityisesti asiakaspalvelusta:  henkilöstömme ystävällisyydestä, palveluhalukkuudesta sekä palveluaikojen riittävyydestä.

Esille nostamamme ajankohtaiset aiheet ilmastonmuutoksesta ja hiilineutraaliudesta ovat kiinnostaneet asiakkaitamme ja yleisestikin ympäristöystävällisyyden ja vastuullisuuden mielikuvat ovat nousussa, mistä myös olemme erittäin iloisia.

Osallistu sinäkin ja kerro kuinka onnistuimme

Suosittelisitko sinä Loistetta tuttavillesi? Klikkaa pikakyselyyn ja anna meille numero nollasta kymppiin! Kiitos mielipiteestäsi!