Meiltä saat S-Bonusta sähköstä

Bonusta sähkösopimuksesta

Ilmastoystävällinen ETUpuhdas ja ETUpörssi Puhdas ovat tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä.  Hyvän mielen lisäksi saat siitä Bonusta!

Kaikki me tarvitsemme sähköä, joka päivä. Sähkö auttaa meitä arjen askareissa, koulutyössä ja harrastuksissa. Nyt voit saada arjen sähköstä rahaa takaisin Bonuksen muodossa. On arjen helppoutta ja mukavuutta tietää, että sähkömaksut kasvattavat Bonuspottia kuin huomaamatta.

ETUpuhdas ja ETUpörssi Puhdas ovat puhdasta energiaa parhaimmillaan, sillä se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä: vedellä, tuulella ja bioenergialla. Ja mikä parasta: Loisteen ympäristösertifikaatti varmentaa joka vuosi, että toimimme kaikissa asioissa vastuuntuntoisesti ja ympäristöä kunnioittaen. 

Tee sähkösopimus, josta saat Bonusta! Asiakasomistajana kerrytät Bonusta maksetun sähkölaskun sähkön myynnin osuudesta (sis. alv). Tutustu alla sähkösopimusvaihtoehtoihin: ETUpuhdas on määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus, ETUpörssi Puhdas puolestaan toistaiseksi voimassaoleva ja pörssihintoihin sidottu sopimus.

 

ETUpuhdas

Sopimus on edullinen määräaikainen sopimus kiinteällä hinnalla - helppoa ja vaivatonta. Sopimus on parhaimmillaan sinulle, jos arvostat helppoutta.

Tee sopimus

 

ETUpörssi Puhdas

Sopimus on aito ja täysin läpinäkyvää pörssisähköä tunnin tarkkuudella sinulle, joka arvostat markkinahintaa.

Tee sopimus

 
 
Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme sähkösopimusasioissa. Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset koskien Bonusta kartuttavia tuotteita.
 
Tutustu tarkemmin tämän sähkösopimuksen bonussääntöihin. Tee nyt sähkösopimus kanssamme ja kerää Bonukset sähkölaskustasi.
 
 
 
Meiltä saat bonusta