Valitse Loisteen e-lasku ja voita matka talviolympialaisiin

  Vaihda e-laskuun ja voita matka Korean talviolympialaisiin


  Vaihda nyt e-laskuun ja lähde kannustamaan suomalaisia voittoon Korean Talviolympialaisiin helmikuussa 2018! Arvomme 30.10.2017 mennessä kaikkien e-laskuun siirtyneiden Loisteen asiakkaiden kesken hulppean kisamatkan PyeongChangiin. Jos saat jo e-laskun, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Helpoiten otat e-laskun käyttöön samalla, kun maksat paperilaskua verkkopankissasi. E-lasku astuu voimaan seuraavasta laskusta, kun olet valtuutuksen tehnyt. Sen jälkeen maksat laskusi näppärästi vaikka ollessasi matkoilla.

  Palkinto sisältää neljän vuorokauden matkan Korean talviolympialaisiin kahdelle hengelle helmikuusssa 2018. Palkintoon sisältyy Finnairin suorat lennot turistiluokassa Souliin ja takaisin, lentokenttäkuljetukset (juna tai bussi), majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisella ja pakettiin kuuluvat kisaliput. Palkinnon arvo on n. 4 500 euroa. Kilpailun säännöt ja tarkat varausehdot löydät tästä linkistä. Tutustu Olympiaisten matkatarjontaan Elämysmatkojen sivuilla. Jos haluat varmistaa oman matkasi, niin löydät Loisteen asiakaseduista vaihtoehtoja ja saat varattu erikoismatkasi koodilla Loiste2017

  Voittaja voi valita mieleisensä matkapaketin vaihtoehdoista:

  Yksinkertaista, osallistut kilpailuun automaattisesti, kun laskusi tulee e-laskuna suoraan verkkopankkiin. Muuta ei tarvitse tehdä!
   

  Onnea arvontaan!

   

  Lue kilpailun säännöt