Bonusta kerryttävien tuotteiden säännöt

ETUsäännöt

Loiste Sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän Bonusta. Bonusta kerryttävien sähkötuotteiden sähkönmyynnin osuudesta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjen ja näiden sääntöjen mukaan.
 

Kuka voi kerryttää Bonusta sähköstä?

Voit kerryttää S-ryhmän Bonusta sähköstä, kun olet solminut Loiste Sähkönmyynnin kanssa ETUpuhdas tai ETUpuhdas pörssi -sähkösopimuksen ja olet ilmoittanut henkilökohtaisen osuuskaupan jäsen-/asiointinumerosi. 

Bonusta voi kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt. Bonuksen kerryttäminen edellyttää, että sähkösopimus ja ilmoitettu jäsen-/asiointinumero ovat saman henkilön nimissä. Jos teet useamman sähkösopimuksen, tulee sinun ilmoittaa jäsen-/asiointinumero jokaiselle sopimukselle. Löydät numeron omalla nimelläsi varustetusta S-Etukortista. Voit ilmoittaa jäsen-/asiointinumerosi sähkösopimusta tehdessäsi tai soittamalla asiakaspalveluun p. 0800 90110.

Muistathan ilmoittaa jäsen/asiointinumerosi, sillä Bonukset alkavat kertyä vasta ilmoittamisen jälkeiseltä ajalta.
 

Mistä Bonus kertyy?

Bonusta kertyy Loiste Sähkönmyynnille maksetuista sähkölaskujen arvonlisäverollisesta sähkönmyynnin osuudesta, joka koostuu sekä käytetystä sähköstä että perusmaksuista. Bonuksen kertyminen alkaa heti, kun sopimus astuu voimaan, jäsen-/asiointinumero on ilmoitettu ja sähkön toimitus alkaa. Loiste Sähkönmyynnin kulloinkin Bonusta kerryttävät tuotteet löytyvät Loisteen nettisivuilta.

Sähkönsiirtomaksut ja sähköverot laskutetaan sähköverkkoyhtiön toimesta julkisin ja yhtenäisin hinnoin, joten niistä ei kerry Bonusta. Bonusta eivät kerrytä palvelumaksut tai viivästyneestä laskun maksamisesta aiheutuneet kulut. Maksupalautukset huomioidaan vähentävänä tekijänä bonusostokertymän laskentajakson aikana.

Bonusta kertyy vain yksityistalouden sähkölaskun sähkönmyynnin osuudesta, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä sähkösopimuksista.
 

Miten Bonus lasketaan?

Bonus lasketaan oman osuuskauppasi kulloinkin voimassaolevan normaalin bonustaulukon mukaan. Tarkista bonustaulukko oman osuuskauppasi sivulta. Bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen bonusostojen perusteella.

Sähkölaskun Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Sähkölaskuista, joiden maksu on saapunut Loiste Sähkönmyynnille kuukauden 25. päivään mennessä, kirjautuu summa bonusostoksi pääsääntöisesti samalle kuukaudelle, muutoin seuraavalle kuukaudelle. Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (bonusostot osiosta) tai Omalta S-kanavalta. Bonuskertymään kirjautunut sähkölaskun osuus näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla vasta kuukauden viimeisten päivien aikana.
 

Miten Bonus maksetaan?

Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kertymäkuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.
 

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana sopimusehtoja hyväksyt Loiste Sähkönmyynnin asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Loiste Sähkönmyynti luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä sähkömaksujesi Bonusta kerryttävän euromäärän SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin kirjattavaksi bonusostoksesi. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Loiste Sähkönmyynnille tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään sähköstä Bonusta.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Loiste Sähkönmyynti ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.
 

Muita sääntöjä

Sen lisäksi mitä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöissä määrätään asiakasomistajaetujen päättymisestä, Bonuksen kertyminen päättyy, jos Osuuskauppa Maakunnan, Loiste Sähkönmyynnin ja SOK:n välinen bonusyhteistyösopimus päättyy. Loiste Sähkönmyynti pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta tai periä jo maksettu Bonus takaisin. Loiste Sähkönmyynnillä on oikeus muuttaa näitä bonussääntöjä. Sääntöjen muuttamisesta ilmoitetaan Loisteen nettisivuilla.