Joulupukin Pajakylä majoitusetu Loisteen ja Lumpeen asiakkaille

Joulupukin Lomakylässä - 10 % majoitusetu

Santa Claus Holiday Village eli tuttavammin Joulupukin Lomakylä on koko perheen unelmalomakohde. Se tarjoaa kaikkea, mitä unelmalomalta voi toivoa: laadukasta majoitusta, monipuolisia aktiviteetteja, mainiota ruokaa ja juomaa, shoppailua, Joulupukin tapaamista ja paljon muuta!

Lomakylään on helppo saapua, se sijaitsee kahdeksan kilometrin päässä Rovaniemen keskustasta. Rovaniemen lentokentälle on vain parin minuutin ajomatka, ja lentokenttäkuljetus on asiakkaillemme ilmainen.

Kaikki Joulupukin Pajakylässä Napapiirillä sijaitsevan lomakylän huoneistot on rakennettu 2010-luvulla, joten ne ovat aivan erityisiä sekä laadultaan että tunnelmaltaan. Rakennusmateriaalit ja varustetaso takaavat huolettoman ja rentouttavan loman kaikenikäisille.

Lapsiperheet on otettu lomakylässä erityisen hyvin huomioon, ja perheiden viihtyvyys onkin sydämenasiamme. Rovaniemi sopii loistavasti perheille.

Asiakasetuohjelman tarjous:

Joulupukin Lomakylä tarjoaa Loisteen asiakkaille 10% alennuksen normaalihintaisista majoituksista. Edun pääsee hyödyntämään mainitsemalla koodin LOISTE10 varauksen teon yhteydessä ja se on varattavissa Lomakylän asiakaspalvelusta sähköpostilla tai puhelimitse. Etu on toistaiseksi voimassaoleva.

Yhteystiedot

Santa Claus Holiday Village
Tähtikuja 2, 96930 Napapiiri Rovaniemi

Sähköposti: info@schv.fi
Puhelinnumero: +358 40 030 6273

Verkkosivut: www.santaclausholidayvillage.fi