Keskeytysviestipalvelu

 

 

Keskeytysviestipalvelu tuo tiedon sähkökatkosta kätevästi tekstiviestinä tai sähköpostiin


Keskeytykset sähkönjakelussa ovat harmillisia ja haluamme tarjota ajankohtaista tietoa niistä sekä niiden arvioidusta kestosta mahdollisimman nopeasti. Palvelumme avulla voit halutessasi saada sähkönjakelun keskeytyksiä koskevat tiedot kätevästi tekstiviestinä tai vaihtoehtoisesti sähköpostitse. Palvelumme on sinulle maksuton ja koskee niitä käyttöpaikkoja, jotka sijaitsevat Loiste Sähköverkon alueella.
 

Miten saan palvelun käyttööni?

Ota keskeytysviestit käyttöön joko Oma Energia -palvelussa tai soittamalla asiakaspalveluumme, puhelin 0800 9 2000 (ma-pe klo 8-20). Toimi samoin, jos haluat tarkistaa asetukset tai tehdä niihin muutoksia.

 

Mistä tiedän, onko palvelu käytössäni?

Saat palvelun avauksesta vahvistuksen tekstiviestinä. Jos olet vaihtanut tekstiviestitiedottamisen sähköpostiksi, saat vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit milloin tahansa tarkistaa ja muuttaa tietojasi Oma Energia –palvelun Yhteystiedot-lomakkeella.
 

Miten toimin, jos yhteystietoni muuttuu?

Päivitä tietosi Oma Energia -palvelussa tai ilmoita niistä asiakaspalveluumme. Jos muutat Loisteen verkkoalueella toiseen osoitteeseen, ota keskeytysviestit käyttöön myös uuteen kotiisi.
 

Millaisista sähkökatkoista saan viestin?

Silloin, kun sähköverkkoa huolletaan tai rakennetaan ja kyse on nk. suunnitellusta huolto- tai käyttökeskeytyksestä, lähetämme siitä tiedon etukäteen tekstiviestinä (tai sähköpostina) aiemmin postitse tulleen tiedotekortin sijasta. Äkillisissä, esimerkiksi kovan tuulen aiheuttamissa keskeytyksissä saat viestin silloin, kun katkos kestää yli 10 minuuttia. Jos sähkökatko jatkuu pidempään, lähetämme myös arvion sen kestosta.

Pystymme ilmoittamaan keskijänniteverkon vioista, koska ne näkyvät automaattisessa verkonvalvontajärjestelmässämme. Sen sijaan pienjänniteverkon vikaantumista automaatio ei tunnista, joten niistä pystymme lähettämään tietoa sen jälkeen, kun ensimmäinen kyseistä pienjännitelinjaa koskeva vikailmoitus on tehty.

Lue lisää Sähkökatkoista ja niihin varautumisesta.
 

Millä muilla tavoilla voin saada tietoa sähkökatkoista?

Meneillään olevat keskeytykset näet nettisivujemme keskeytyskartalta. Koko Suomea koskevan tilanteen saat selville valtakunnallisesta kartasta. Suurhäiriöiden aikana tilannetta voi seurata myös nettisivujemme uutisista sekä Loisteen Twitteristä.