Meiltä saat S-Bonusta sähköstä

Bonusta sähkösopimuksesta

Arjen sähköstä rahaa takaisin!

Kaikki me tarvitsemme sähköä, joka päivä. Sähkö auttaa meitä arjen askareissa, koulutyössä ja harrastuksissa. Nyt voit saada arjen sähköstä rahaa takaisin Bonuksen muodossa. On arjen helppoutta ja mukavuutta tietää, että sähkömaksut kasvattavat kuin huomaamatta tuntuvasti perheen Bonuspottia.
 
Bonustelijalle parhaat sähkösopimukset tulevat Loisteelta. Ne ovat puhdasta energiaa parhaimmillaan. Loisteen Bonusta kartuttavista sähkösopimuksista ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä. Ja mikä parasta yhtiön ympäristösertifikaatti varmentaa joka vuosi, että toimimme kaikissa asioissa vastuuntuntoisesti ja ympäristöä kunnioittaen. 
 
Tee sähkösopimus, josta saat Bonusta! Asiakasomistajana kerrytät Bonusta maksetun sähkölaskun sähkön myynnin osuudesta (sis. alv). Tutustu alla sähkösopimusvaihtoehtoihin; ETUtakuu on määräaikainen ja kiinteähintainen sopimus, ETUpörssi puolestaan toistaiseksi voimassaoleva ja pörssihintoihin sidottu sopimus.
 
       ETUtakuu sähkösopimuksesta saat BonustaETUtakuu sähkösopimuksesta saat Bonusta
 

 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, autamme sinua mielellämme sähkösopimusasioissa. Jos jokin jäi askarruttamaan mieltäsi, lue usein kysytyt kysymykset ja vastaukset koskien Bonusta kartuttavia tuotteita.
 
Tutustu tarkemmin tämän sähkösopimuksen bonussääntöihin. Tee nyt sähkösopimus kanssamme ja kerää Bonukset sähkölaskustasi.
 
 
 
 
Meiltä saat bonusta