Usein kysyttyä Bonuksesta

Täältä löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin koskien sähkösopimusasioita.

Miten voin kerryttää Bonusta?

Bonuksen kerryttäminen alkaa kun teet kanssamme sähkösopimuksen, josta voit kerryttää Bonusta. Samalla voit ilmoittaa meille osuuskauppasi jäsen-/asiointinumeron. Numero löytyy S-Etukortistasi. Huomaathan, että sähkösopimus ja S-Etukortti pitää olla saman henkilön nimissä. Kun sopimus astuu voimaan ja jäsennumero on ilmoitettu oikein, niin Bonus alkaa kertyä heti.
 

Mistä sopimuksesta saan Bonusta?

Loisteen määräaikainen ETUtakuu sekä aidosti markkinahintainen ETUpörssi ovat sähkösopimukset, joista voit saada Bonusta. Etuenergia on puhdasta energiaa parhaimmillaan, sillä se tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä: vedellä, tuulella ja bioenergialla. 

Saavatko kaikki asiakasomistajat Bonusta?

Kyllä. Voit saada Loisteen sähkösopimuksesta Bonusta, olitpa minkä tahansa osuuskaupan asiakasomistaja tai asiakasomistajatalouteen kuuluva henkilö.
 

Miten Bonus lasketaan sähköstä?

Aina kun maksat sähkölaskun, välitämme sähkön myyntiosuutta vastaavan arvonlisäverollisen summan osuuskaupalle. Sähkömaksu lisätään sinun muihin S-ryhmän ostoihisi. Bonuksen määrä ja bonus-% määräytyvät kunkin osuuskaupan oman bonustaulukon mukaisesti.

Jos maksat laskun ennen kuun 25. päivää, niin summa ehtii vielä kyseisen kuukauden bonuslaskentaan. Muutoin se siirtyy seuraavan kuukauden bonusostoihin.