Millainen sähkösopimus valita?

Vertaile Loisteen sähkösopimuksia ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinulle. Valikoimassamme on niin määräaikainen sähkösopimus kuin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Laske tarjouslaskurissa hinta ja vertaile eri sähkösopimuksia. Meiltä saat sähköä niin kotiin kuin yritykseen.

Sähkösopimus heti? Jos tarvitset uuden sähkösopimuksen heti, niin soita asiakaspalveluumme ilmaiseksi arkisin klo 8-20 puh. 0800 9 2000

TakuusähköLoiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, tavallisimmin kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Määräaikaisen sopimuksen hinta säilyy siis samana koko sopimuskauden - Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. 

 

PuhdassähköLoiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas on ekologista vihreää sähköä ja sitä tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu. Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen.


 

SpottisähköLoiste Spot on pörssisähkö tuote, jossa energian hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja jokaiselle tunnille lasketaan oma hinta. Hinta muodostuu tunneittain Helsingin hinta-alueen sähköpörssin mukaan. Spot-tuote vaatii etäluettavan, tunneittain rekisteröivän energiankulutuksen mittauksen. Tuntihinnan lisäksi toistaiseksi voimassa oleva Loiste Spot Puhdas sisältää kiinteän kuukausittaisen perusmaksun sekä marginaalin.

 

OlympiasähköOlympiasähkö on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisen käytetyn kilowattitunnin hinnasta 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Olympiasähköllä jokainen voi tukea suomalaista urheilua. Lisätietoa Olympiasähköstä.

 

Tee Sähkösopimus

Mietitkö vielä pitäisikö valita yleis-, aika- vai vuodenaikasähkö? Lue lisää aiheesta ja löydä sopiva sähkösopimus

 

Sopimusehdot

Sovellamme sähkönmyyntiin energia-alan toimialajärjestön Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sopimusehtoja.