Millainen sähkösopimus valita?

Vertaile Loisteen sähkösopimuksia ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinulle. Valikoimassamme on niin määräaikaisia sähkösopimuksia kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Laske tarjouslaskurissa hinta ja vertaile eri sähkösopimuksia:

 • Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas on ekologista vihreää sähköä ja sitä tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu. Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen.
   
 • ETUpuhdas ja ETUpuhdas pörssi -sopimuksista saat Bonusta. Tuotteet ovat 100 %:sti vihreää sähköä - ne tuotetaan vedellä, tuulella ja bioenergialla. ETUpuhdas on määräaikainen sopimus kiinteällä hinnalla, ETUpuhdas pörssi taas markkinahintaa seuraava, toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa jokaiselle tunnille on oma hintansa.
 • Olympiasähkö on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisen käytetyn kilowattitunnin hinnasta 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Olympiasähkö on määräaikainen ja kiinteähintainen.
   
 • Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, kahdeksi vuodeksi, eteenpäin. Määräaikaisen sopimuksen hinta säilyy samana koko sopimuskauden. Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. 
   
 • Loiste Spot on pörssisähkö tuote, jossa energian hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja jokaiselle tunnille lasketaan oma hinta. Hinta muodostuu tunneittain Helsingin hinta-alueen sähköpörssin mukaan. Spot-tuote vaatii etäluettavan, tunneittain rekisteröivän energiankulutuksen mittauksen. Loiste Spot on toistaiseksi voimassa oleva ja sisältää tuntihinnan lisäksi kiinteän kuukausittaisen perusmaksun sekä marginaalin.
   

Tee sähkösopimus

Sähkösopimus heti? Jos tarvitset uuden sähkösopimuksen heti, soita asiakaspalveluumme 0800 9 2000 arkisin klo 8-20 

Mietitkö vielä pitäisikö valita yleis-, aika- vai vuodenaikasähkö? Lue lisää aiheesta ja löydä sopiva sähkösopimus

Loisteelta saat sähkösopimuksen myös yrityksille
 

Sopimusehdot

Sovellamme sähkönmyyntiin energia-alan toimialajärjestön Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sopimusehtoja.