Millainen sähkösopimus valita?

Vertaile Loisteen sähkösopimuksia ja löydät varmasti sopivan vaihtoehdon juuri sinulle. Valikoimassamme on niin määräaikaisia sähkösopimuksia kuin toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia. Vertaile eri sähkösopimuksia ja tee sopimus tarjouslaskurissamme:

 • Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas on ekologista vihreää sähköä ja sitä tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu. Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen. Tee Loiste Puhdas -sähkösopimus tästä. 
   
 • Loiste Tuuli on Suomessa 100 % tuulivoimalla tuotettua sähköä. Tuulella tuotettu sähkö on ympäristöystävällinen valinta, sillä tuulivoima on uusiutuvaa energiaa eikä sen tuotannossa synny päästöjä. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu. Sähkösopimus on määräaikainen ja kiinteähintainen. Tee Loiste Tuuli -sähkösopimus tästä.
   
 • ETUpuhdas ja ETUpuhdas pörssi -sopimuksista saat Bonusta. Tuotteet ovat 100 %:sti vihreää sähköä - ne tuotetaan vedellä, tuulella ja bioenergialla. ETUpuhdas on määräaikainen sopimus kiinteällä hinnalla, ETUpuhdas pörssi taas markkinahintaa seuraava, toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa jokaiselle tunnille on oma hintansa. Tee ETUpuhdas-sopimus tai ETUpuhdas pörssi -sopimus tarjouslaskurissamme. 
 • Olympiasähkö on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Valitsemalla 100% uusiutuvilla energialähteillä kuten vedellä ja tuulella tuotettua Olympiasähköä, tuet nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennusta. Olympiasähkö on määräaikainen ja kiinteähintainen. Tee Olympiasähkö-sopimus tästä
   
 • Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, kahdeksi vuodeksi, eteenpäin. Määräaikaisen sopimuksen hinta säilyy samana koko sopimuskauden. Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. Tee Loiste Takuu -sähkösopimus tästä. 
   
 • Loiste Spot on pörssisähkö tuote, jossa energian hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja jokaiselle tunnille lasketaan oma hinta. Hinta muodostuu tunneittain Helsingin hinta-alueen sähköpörssin mukaan. Spot-tuote vaatii etäluettavan, tunneittain rekisteröivän energiankulutuksen mittauksen. Loiste Spot on toistaiseksi voimassa oleva ja sisältää tuntihinnan lisäksi kiinteän kuukausittaisen perusmaksun sekä marginaalin. Tee Loiste Spot -sähkösopimus tästä.
   

Sähkösopimus heti? Jos tarvitset uuden sähkösopimuksen heti, avaa chat-palvelumme samoin tein tai soita 0800 90110 arkisin klo 8-20. 

Mietitkö vielä pitäisikö valita yleis-, aika- vai vuodenaikasähkö? Lue lisää aiheesta ja löydä sopiva sähkösopimus

Loisteelta saat sähkösopimuksen myös yrityksille
 

Sopimusehdot

Sovellamme sähkönmyyntiin energia-alan toimialajärjestön Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sopimusehtoja.