Tuota osa sähköstäsi itse ja säästä ympäristöä hankkimalla aurinkopaneelit

  Loiste Aurinkosähkö

  Aurinkosähköllä tuotat osan sähköstäsi itse. Hanki aurinkopaneelit ja säästä rahaa sekä ympäristöä. Saat maksuttoman kartoituksen.

  Aurinkosähköä on nyt saatavilla. Jätä yhteydenottopyyntö, niin saat maksuttoman kartoituksen aurinkosähköjärjestelmästä ensimmäisten joukossa. 

  Aurinkosähköjärjestelmällä tuotat osan käyttösähköstäsi itse, jolloin säästät selvää rahaa sähkölaskussasi. Aurinkosähkö on täysin uusiutuvaa energiaa – teet siis itsesi kokoisia ympäristötekoja ja hiilijalanjälkesi pienenee. Saat avaimet käteen –aurinkopaneelipaketit Loisteelta kaikkialle Suomeen. Pitkäikäinen sijoitus nostaa myös kiinteistösi arvoa. 

   

  Oma sähköntuotanto säästää ympäristöä ja rahaa

  Tuottamalla sähköä itse säästät selvää rahaa: itsetuotettua sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Voit tuottaa jopa kolmasosan sähköstäsi itse. Omalla tuotannolla hillitset myös ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästötöntä energiaa. Kun sähkö tulee omasta tuotannostasi, hiilijalanjälkesi pienenee.

  Tulevaisuudessa sähköä hankitaan useammasta eri lähteestä, ja aurinkosähkö on sähköntuotannon nopeimmin kasvava muoto. Ole edelläkävijä ja ota ensimmäinen askel omavaraisemmaksi sähköntuottajaksi jo nyt.

  Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut myös asuntomarkkinoilla, ja aurinkopaneeleilla nostat oman kiinteistösi arvoa. Pienentyneet käyttökustannukset ja sijoitus moderniin järjestelmään kertovat sinun välittävän kiinteistöstäsi. Aurinkosähköjärjestelmä myös nostaa kiinteistösi energialuokitusta.  

   

  Aurinkosähköjärjestelmät kaikkiin tarpeisiin

  Loiste Aurinkosähköä on tarjolla omakotitaloon, mökille sekä taloyhtiöille ja yrityksille. Aurinkopakettimme ovat aina räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

  Jätä yhteystietosi jo nyt, otamme sinuun yhteyttä ja teemme ilmaisen kartoituksen sinulle sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä.

  Alla olevan laskurin avulla saat suuntaa-antavan arvion, kuinka paljon sinä voisit omassa kohteessasi tuottaa puhdasta energiaa ja vähentää CO2-päästöjä. Anna laskuriin osoitteesi, valitse katon pinta-ala ja syötä vuosikulutuksesi euroina tai kilowattitunteina. 

  Kaikki pakettimme sisältävät kartoitus- ja asennustyön. Muista myös kotitalousvähennys: Voit vähentää 50 prosenttia arvonlisäverollisen asennustyön osuudesta. Maksimivähennys on 2400 euroa.

   

  Naps value aurinkosähköjärjestelmä   Naps premium aurinkosähköjärjestelmä
   
  Value-paketti S, teho 2,7 kWp
  10 kpl Naps Value aurinkopaneelia
  Fronius Symo 3.0 Wlan invertteri
  Sisältää kartoituksen ja asennustyön
  Hinta 5390 e *)
   
   
   
  Premium-paketti S, teho 3,1 kWp
  10 kpl Naps Saana paneelia
  Fronius Symo 3.0 Wlan invertteri
  Sisältää kartoituksen ja asennustyön
  Hinta 6590 e *)
  Value-paketti L, teho 5,50 kWp
  20 kpl Naps Value aurinkopaneelia
  Fronius Symo 5.0 Wlan invertteri
  Sisältää kartoituksen ja asennustyön
  Hinta 8890 e *)

   
   
  Premium-paketti L, teho 6,20 kWp
  20 kpl Naps Saana paneelia
  Fronius Symo 6.0 Wlan invertteri
  Sisältää kartoituksen ja asennustyön
  Hinta 10990 e*)
   
  *) Hinnat alkaen, sisältää paneelit ja normaalin harjakattoisen asennuksen. Lisäkustannuksia voi tulla rahdista, jyrkästä katosta, tiilikatosta tai muista poikkeamista peruspakettiin. Tarjous tarkentuu kartoituksen jälkeen.
   

  Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella, laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

  Miksi valita Loiste Aurinkosähkö?

  • Saat koko paketin samasta paikasta kartoituksesta käyttöönottoon avaimet käteen -periaatteella. Loisteen sadan vuoden kokemus energia-alalta takaa käyttöösi asiantuntevan palvelun ja tuen, myös asennuksen jälkeen.

  • Voit luottaa meihin. Olemme valinneet alan parhaat yhteistyökumppanit, eikä sinun tarvitse huolehtia mistään:

   • Aurinkopaneelit toimittaa Naps Solar Systems Oy, jolla on jo yli 25 vuoden kokemus aurinkosähköjärjestelmien tuottamisesta, myös Suomen vaativiin oloihin. Kattava takuu on lupaus laadusta: aurinkopaneeleilla on  25 vuoden tuottotakuu. 

   • Laadukkaasta asennustyöstä vastaa Eltel Networks Finland Oy kaikkialla Suomessa.

  • Asiantuntijuus. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan henkilöstömme asiantuntijuus on huippuluokkaa!

  • Jääkö tuotannostasi ylijäämäsähköä?

   • Ei huolta, me ostamme mielellämme ylijäämäsähkön sinulta. Maksamme sähköstä spot- eli pörssisähkön tuntihinnan tunneittain tuotetun sähkön määrän mukaan ja vähennämme summasta välityspalkkion eli marginaalin. Myyntituloilla pienennät omaa sähkölaskuasi.

   • Lue lisää ylijäämäsähköstä.

   

  Näin hankit aurinkopaneelit

  1. Ota yhteyttä: Soita meille numeroon 0800 9 2000 tai jätä yhteydenottopyyntö. Käymme läpi perustiedot kohteestasi ja sovimme kartoituskäynnistä.

  2. Kartoitus: Kumppanimme Eltel Networks Oy tekee kartoituskäynnin kohteeseesi, jotta voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaisen aurinkopaneelipaketin. Kartoituskäynti on ilmainen.

  3. Tarjous ja sopimus: Kartoituksen jälkeen teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä ja otamme yhteyttä sopimuksen tekemiseksi.

  4. Asennus: Kun sopimus on tehty, sovitaan asennuspäivä. Kumppanimme Eltel Networks Oy tulee tekemään asennuksen ja hoitaa verkkoon liityntäilmoituksen. Perusasennukseen riittää yksi työpäivä, mutta jos kohde on isompi, asennustyö voi kestää kauemmin.

  5. Valmista tuli: Kun asennus on valmis, pääset nauttimaan itse tuotetusta sähköstä. Voit seurata tuotetun sähkön määrää ohjainyksikön näytöltä tai mobiilisovelluksesta, jonka voit asentaa älypuhelimeesi. 

   

  Aurinkosähkön aakkoset

  Vilisevätkö termit silmissä? Tutustu aurinkosähkön aakkosiin. 

  Kyllä! Haluan kuulla lisää Loiste Aurinkosähköstä, ottakaa minuun yhteyttä.