Loiste Aurinkosähkö

Ryhdy sähkön pientuottajaksi ja tuota osa sähköstäsi itse!

Loiste Aurinkosähköä on saatavilla maaliskuusta 2019 alkaen. Jätä yhteydenottopyyntö jo nyt, niin saat ilmaisen kartoituksen ensimmäisten joukossa. 

Aurinkosähköjärjestelmällä tuotat osan käyttösähköstäsi itse, jolloin säästät selvää rahaa sähkölaskussa. Aurinkosähkö on täysin uusiutuvaa energiaa – teet siis itsesi kokoisia ympäristötekoja ja hiilijalanjälkesi pienenee. Avaimet käteen –aurinkopaneelipaketit saat Loisteelta kaikkialle Suomeen. Pitkäikäinen sijoitus nostaa myös kiinteistösi arvoa. 

 

Omalla tuotannolla säästät ympäristöä ja rahaa

Tuottamalla sähköä itse säästät selvää rahaa: itsetuotettua sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Voit tuottaa jopa kolmasosan sähköstäsi itse. Omalla tuotannolla hillitset myös ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästövapaata energiaa. Kun sähkö tulee omasta tuotannostasi, hiilijalanjälkesi pienenee.

Tulevaisuudessa sähköä hankintaan useammasta eri lähteestä ja aurinkosähkö on sähköntuotannon nopeimmin kasvava muoto. Ole edelläkävijä ja ota ensimmäinen askel omavaraisemmaksi sähköntuottajaksi jo nyt. Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut myös asuntomarkkinoilla ja aurinkopaneeleilla nostat oman kiinteistösi arvoa. Pienentyneet käyttökustannukset sekä sijoitus moderniin järjestelmään kertovat sinun välittävän kiinteistöstäsi. Aurinkosähköjärjestelmä myös nostaa kiinteistösi energialuokitusta.  

 

Aurinkosähköjärjestelmät kaikkiin tarpeisiin

Loiste Aurinkosähköä on tarjolla maaliskuusta 2019 alkaen omakotitaloon, mökille sekä taloyhtiöille ja yrityksille. Aurinkopakettimme ovat aina räätälöityjä juuri sinun tarpeisiisi sopiviksi.

Jätä yhteystietosi jo nyt, otamme sinuun yhteyttä ja teemme ilmaisen kartoituksen sinulle sopivasta aurinkosähköjärjestelmästä heti kun ne ovat saatavilla.

 

Meiltä saat paneelipaketit alkaen maaliskuusta 2019

Kaikki pakettimme sisältävät kartoitus- ja asennustyön. Muista myös kotitalousvähennys: Vähentää voit 50% arvonlisäverollisen asennustyön osuudesta. Maksimivähennys on 2400 euroa.

 

Naps value aurinkosähköjärjestelmä   Naps premium aurinkosähköjärjestelmä
 
Esimerkkipaketti 1, teho 2,7 kWp
10 kpl Naps Value aurinkopaneelia
Fronius Symo 3.0 Wlan invertteri
Sisältää kartoituksen ja asennustyön
 
 
Esimerkkipaketti 1, teho 3,1 kWp
10 kpl Naps Saana paneelia
Fronius Symo 3.0 Wlan invertteri
Sisältää kartoituksen ja asennustyön

 

Esimerkkipaketti 2, teho 5,50 kWp
20 kpl Naps Value aurinkopaneelia
Fronius Symo 5.0 Wlan invertteri
Sisältää kartoituksen ja asennustyön

 

 

Esimerkkipaketti 2, teho 6,20 kWp
20 kpl Naps Saana paneelia
Fronius Symo 6.0 Wlan invertteri
Sisältää kartoituksen ja asennustyön
 

Hoida hankintasi vaivatta OP:n rahoituksella, laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Miksi valita Loiste Aurinkosähkö?

 • Saat koko paketin samasta paikasta kartoituksesta käyttöönottoon avaimet käteen periaatteella. Loisteen sadan vuoden kokemus energia-alalta takaa käyttöösi asiantuntevan palvelun ja tuen, myös asennuksen jälkeen.

 • Voit luottaa meihin. Olemme valinneet alan parhaimmat yhteistyökumppanit, jotta sinun ei tarvitse huolehtia mistään:

  • Aurinkopaneelit toimittaa Naps Solar Systems Oy, jolla on jo yli 25 vuoden kokemus aurinkosähköjärjestelmien tuottamisesta, myös vaativiin Suomen olosuhteisiin. Kattava takuu on lupaus laadusta, aurinkopaneeleilla on  25 vuoden tuottotakuu. 

  • Laadukkaasta asennustyöstä vastaa Eltel Networks Finland Oy kaikkialla Suomessa.

 • Asiantuntijuus. Asiakkailta saamamme palautteen mukaan henkilöstömme asiantuntijuus on huippuluokkaa!

 • Jääkö tuotannostasi ylijäämäsähköä?

  • Ei huolta, me ostamme mielellämme ylijäämäsähkön sinulta. Maksamme sähköstä spot- eli pörssisähkön tuntihinnan tunneittain tuotetun sähkön määrän mukaan ja vähennämme summasta välityspalkkion eli marginaalin. Myyntituloilla pienennät omaa sähkölaskuasi.

  • Lue lisää ylijäämäsähköstä.

 

Näin hankit aurinkopaneelit

 1. Ota yhteyttä: Soita meille numeroon 0800 9 2000 tai jätä yhteydenottopyyntö. Käymme läpi perustiedot kohteestasi ja sovimme kartoituskäynnistä.

 2. Kartoitus: Kumppanimme Naps Solar Systems Oy tekee kartoituskäynnin kohteeseesi, jotta voimme tarjota sinulle juuri oikeanlaisen aurinkopaneelipaketin. Kartoituskäynti on ilmainen.

 3. Tarjous ja sopimus: Kartoituksen jälkeen teemme sinulle yksilöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä ja otamme yhteyttä sopimuksen tekemiseksi.

 4. Asennus: Kun sopimus on tehty, sovitaan asennuspäivä. Kumppanimme Eltel Networks Oy tulee tekemään asennuksen ja hoitaa verkkoon liityntäilmoituksen. Perusasennuksessa menee päivä, jos kohde on isompi asennustyö voi kestää kauemmin.

 5. Valmista tuli: Kun asennus on valmis, pääset nauttimaan itse tuotetusta sähköstä. Tuotetun sähkön määrää voit seurata ohjainyksikön näytöltä tai mobiilisovelluksesta, jonka voit asentaa älypuhelimeesi. 

 

Aurinkosähkön aakkoset

Vilisevätkö termit silmissä? Tutustu aurinkosähkön aakkosiin.