LoisteLappi paikallinen myyjäsi

LoisteLappi paikallinen myyjäsi

Tervetuloa LoisteLapin sivuille!

LoisteLappi on osa Loiste Sähkönmyynti Oy:tä ja kotipaikkamme on Rovaniemellä. Olemme Lapin alueen tunteva paikallinen sähkönmyyjä, joka syntyi, kun Loiste ja Energiapolar yhdistyivät keväällä 2019. Kuulumme Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon ja toimimme tutuin voimin Lapin elinvoimaisuutta tukien.

Sinulle haluamme tarjota hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä, hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Palvelemme sinua monin eri tavoin, sähköisesti 24/7 ja puhelimitse maksutta joka arkipäivä kello 8-20.

Muutos on tuonut joillekin Lapin alueen sähkönkäyttäjille kaksi sähkölaskua yhden sijasta, puhelinnumeromme ja sähköiset asiointikanavamme ovat vaihtuneet mutta vahva tahtomme pitää sinut tyytyväisenä asiakkaana on pysynyt.

Tutustutaan ja ollaan yhteyksissä, alla kerromme muutoksista lisää. 

Miksi laskuja tulee nyt kaksi?

Kahden laskun käytäntö on yleinen koko Suomessa ja liittyy siihen, että sähkönmyynnistä ja -siirrosta vastaavat eri yhtiöt. Sähkön hintaan sisältyvät sähköenergia, siirtomaksut ja verot ja nyt ne siis laskutetaan omilla laskuillaan:

  • Sähkön myynnin eli sähköenergian laskuttaa nyt Loiste Sähkönmyynti Oy (aiemmin Energiapolar joko erillisellä tai verkkoyhtiön kanssa samalla laskulla)
  • Siirtomaksut ja sähköverot laskuttaa se verkkoyhtiö, jonka alueella sähkönkäyttöpaikka sijaitsee.

Jos aiemmin sait vain yhden laskun, otathan muutoksen huomioon. Toivomme, että muutos lisää laskutuksen läpinäkyvyyttä, korostaa asiakkaan valinnanvaraa ja helpottaa seuraamaan sähkönhintaa.

Ota käyttöön helppo e-lasku

Suosittelemme, että otat käyttöösi helpon e-laskun, jolloin laskun tietoja ei tarvitse itse syöttää esimerkiksi verkkopankissa. E-laskun voi tilata etukäteen omasta verkkopankista.  Jos maksat laskun käsin, on erityisen tärkeää käyttää niitä tili- ja viitenumeroita, jotka kyseisellä laskulla on annettu. Siten varmistat, että maksu tulee perille oikein.

Oma Energia käytössäsi 24/7

Loisteen Oma Energia-palvelusta näet omat tiedot ja laskut silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Jos sähkönkulutuksen seuranta kiinnostaa, voit seurata sitä jopa tunnin tarkkuudella vapaasti valittavilta ajanjaksoilta.  

Oletko muuttamassa?

Otathan heti yhteyttä, kun tiedät muuttopäivän. Me autamme tekemään muutostasi helpon hoitamalla puolestasi sähkösopimukseen liittyvät asiat.  Muuttoilmoitus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Tee muuttoilmoitus.

Jos kiire pääsi yllättämään ja muuttoon on aikaa alle kolme päivää, soita 0800 9 2000.

Enemmän kuin energiaa -blogi

Energialähettiläämme ovat kirjoittaneet mielenkiintoisia artikkeleita mm. ilmastonmuutoksesta, arkisista askareista ja sähköstä selkokielellä. Tutustu energialähettiläisiimme ja muihin mukaviin juttuihin blogissamme.