Energiapolar on nyt osa Loistetta

Energiapolar on nyt LoisteLappi

Tervetuloa! Olet saapunut LoisteLapin sivuille ja haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Energiapolarin ja Loisteen sähkönmyynnin yhdistymisen myötä löydät täältä kaiken tarvittavan. 

Paikallinen asiakaspalvelu säilyy ennallaan ja palvelemme sinua entiseen malliin alueellisissa palvelupisteissämme ja yritysmyynnissä. LoisteLappi on paikallinen ja lappilaisia lähellä oleva toimija, kainuulaisilla sekä valtakunnallisilla voimavaroilla vahvistettuna. Etsitkö vastausta tiettyyn kysymykseen? Lue lisää usein kysytyistä kysymyksistä.

Mitä uutta muutos tuo tullessaan? Yhdessä olemme enemmän kuin energiaa ja meiltä saat kattavia asiakasetuja sekä ratkaisuja parempaan arkeen. Loisteella on jo yli sadan vuoden kokemus energia-alalta, joten sähkösopimuksesi on turvassa kanssamme. Meiltä saat myös paljon muutakin kuin sähkösopimuksen ja pääset tekemään itsesi kokoisia ympäristötekoja. 

Loiste on 100% suomalainen yhtiö, joka toimii valtakunnallisesti paikallisuutta unohtamatta.

 

Tutustu sähkösopimuksiin joista saat Bonusta

Arjen sähköstä rahaa takaisin! Valitse itsellesi sopivin sähkösopimusvaihtoehto ja kerrytät Bonusta sähkölaskustasi. Tutustu Bonusta tuottaviin ETUenergia-sopimuksiimme.

Meiltä saat bonusta       

Vahvista Energiapolarin jatkotarjous

Onko sähkösopimuksesi päättymässä ja sait meiltä kirjeen? Siirry vahvistamaan jatkosopimuksesi klikkaamalla oikeaa sopimustyyppiä.

Lapin Takuu         Lapin BIO+        Lapin Varttitakuu

 

Oletko muuttamassa?

Otathan heti yhteyttä, kun muuttopäiväsi on tiedossa. Me autamme tekemään muutostasi helpon, sähkösopimuksesi muuttaa kevyesti mukanasi kun me hoidamme kaikki sähkösopimukseen liittyvät asiat. Muuttoilmoitus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Tee muuttoilmoitus

Ota yhteyttä

Alueelliset asiakaspalvelupisteemme palvelevat sinua ympäri Lappia, Rovaniemeltä Utsjoelle saakka. Olipa asiasi pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä, me LoisteLapilla autamme mielellämme. 

Vinkkejä energiansäästöön

Loisteen Säästöliekki tarjoilee sinulle ajankohtaiset energiansäästövinkit kaikkiin tilanteisiin niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Lue viimeisimmät vinkit kuinka säästät energiaa ja ympäristöä sekä teet itsesi kokoisia ympäristötekoja. Omia kulutustietojasi pääset seuraamaan tutusta onlinepalvelustamme.