Energiapolar on nyt osa Loistetta

Energiapolar on nyt LoisteLappi

Tervetuloa! Olet saapunut LoisteLapin sivuille ja haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. 

Energiapolar ja Loiste yhdistivät sähkönmyyntinsä voidakseen tarjota hinnaltaan kilpailukykyistä sähköä sekä uusia hyödyllisiä tuotteita ja palveluja parempaan arkeen. Loiste kuuluu Suomen suurimpien sähkönmyyjien joukkoon ja muutos vahvistaa sen asemaa alati muuttuvilla sähkömarkkinoilla.

Näiden muutoksien jälkeenkin jatkamme tuttuna, paikallisena sähkönmyyjänäsi ja toimimme Lapin elinvoimaisuutta tukien. Käytämme markkinoinnissa Loiste Sähkönmyynnin lisäksi nimeä LoisteLappi, jotta meidät olisi helppo tunnistaa.

Vaihdamme asiakastietojärjestelmää loppuvuodesta ja se tuo muutamia muutoksia. Olemme koonneet kaikki tiedot mitä sinun on hyvä tietää ajankohtaisista muutoksista.

Loiste on 100% suomalainen yhtiö, joka toimii valtakunnallisesti paikallisuutta unohtamatta.

 

Taustavoimaa Lappi - paikallista tukemista

Haluamme tarjota asiakkaillemme etuja ja olla tukemassa lappilaista paikallistoimintaa. Uutena tukimuotona tarjoamme Taustavoimaa Lappi -apurahaa. Haluammme tukea mahdollisimman laajasti nuorten ja lasten liikunta-, kulttuuri- ja muita harrastuksia! 

 

Tutustu sähkösopimuksiin joista saat Bonusta

Arjen sähköstä rahaa takaisin! Valitse itsellesi sopivin sähkösopimusvaihtoehto ja kerrytät Bonusta sähkölaskustasi. Tutustu Bonusta tuottaviin ETUenergia-sopimuksiimme.

Meiltä saat bonusta       

 

Oletko muuttamassa?

Otathan heti yhteyttä, kun muuttopäiväsi on tiedossa. Me autamme tekemään muutostasi helpon, sähkösopimuksesi muuttaa kevyesti mukanasi kun me hoidamme kaikki sähkösopimukseen liittyvät asiat. Muuttoilmoitus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Tee muuttoilmoitus

Ota yhteyttä

Alueelliset asiakaspalvelupisteemme palvelevat sinua ympäri Lappia, Rovaniemeltä Utsjoelle saakka. Olipa asiasi pieni tai suuri, ota rohkeasti yhteyttä, me LoisteLapilla autamme mielellämme. 

Vinkkejä energiansäästöön

Loisteen Säästöliekki tarjoilee sinulle ajankohtaiset energiansäästövinkit kaikkiin tilanteisiin niin arkeen kuin vapaa-aikaan. Lue viimeisimmät vinkit kuinka säästät energiaa ja ympäristöä sekä teet itsesi kokoisia ympäristötekoja. Omia kulutustietojasi pääset seuraamaan tutusta Online-palvelustamme.