Tietoa sähkösopimuksesta

  LoisteWatti tuo säästöä sähkölaskuun

   

  Loisteen uutuustuote on LoisteWatti - sähkölämmittäjälle suunnattu älyratkaisu, joka pienentää sähkölaskua ja lisää mukavuutta asumiseen. Säädä kodin lämpötilaa huonekohtaisesti, miten itse haluat. Pystyt välttämään turhan ylilämmityksen tyhjistä tiloista ja lomien aikana, voit käyttää edullisempaa yösähköä lämmitykseen ja ohjata lämmityksen päälle aamuyöstä koko yön sijaan. Kun tilan lämpötila on halutulla tasolla, ohjain sulkee lämmityslaitteen sähkönsyötön. Palvelun tuottaa OptiWatti Oy.

  LoisteWatti koostuu:

  • huonekohtaisista antureista
  • lämmityslaitekohtaisista ohjaimista
  • keskusyksiköstä
  • LoisteWatti -sovelluksesta, johon käyttäjä itse määrittää haluamansa huonekohtaiset lämpötilat. Sovellus toimii niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimella.


  Minne LoisteWatti sopii?

  LoisteWatti sopii koteihin, mökeille sekä kiinteistöihin. Sovelluksella voi etähallita useita kohteita keskitetysti, näet helposti kaikkien tilojesi lämmityksen sen hetkisen tilanteen. LoisteWatti soveltuu suorasähkölämmityksellä toimivien patteri-, katto- ja lattialämmitysten sekä ilmalämpöpumppujen ohjaamiseen. Lisäksi voit ohjata lämminvesivaraajaa ja auton lämmitystolppaa.


  Pörssisähkö ja LoisteWatti ovat täydellinen pari

  Koetko Spot- eli pörssisähkön hintatilanteen jatkuvan seuraamisen työläänä? LoisteWattia voit käyttää hintavahtina ja ajoittaa automaattisesti lämmityksen edullisimmille tunneille jo valmiiksi. Huoneisiin ladataan lämpöä etukäteen, jotta ne pysyvät mukavan lämpiminä kalliiden tuntien aikana, jolloin sähköä ei hankita. Valitsemalla pörssisähkön LoisteWatin kanssa saatat säästää vielä enemmän.

  LoisteWatti hinnoitellaan huoneiden määrän mukaan, lisätietoa hinnoista saat lähettämällä kyselyn lomakkeen kautta.
   

  Energiankulutuksen seuranta

  LoisteWatista voit seurata energiankulutustasi huonekohtaisesti. Jos huoneen lämpötila tai ilmankosteus poikkeavat määrittämistäsi arvioista, sovellus hälyyttää asiasta. Lisää Loisteen energiansäästövinkkejä


  Lataa tarkempaa tietoa sisältävä LoisteWatti -esite pdf-muodossa

   

   

  Oletko kiinnostunut säästämään sähkölaskussa LoisteWatin avulla? Jätä yhteystietosi tällä lomakkeella ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

  Voit halutessasi antaa lisätietoja tässä kentässä