Loisteen Yritysmaratonjoukkue
Loisteen Rentukat 2016

  Mukaan Yritysmaratonille 19.5.

   

  Hae mukaan kevään vauhdikkaimpaan juoksutapahtumaan. Hae Loiste all Stars -joukkueeseen ja lähde mukaan kisaamaan BMW Yritysmaratonviestille, joka on Suomen suurin yrityksille ja työyhteisöille tarkoitettu juoksutapahtuma Helsingin Töölönlahdella. Tapahtuma järjestetään 19.5.2017. Yritysmaratonviestin tuotoilla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa.

  Loiste All Stars -joukkueella on yllätyskapteeni, kerromme asiasta lisää lähempänä ajankohtaa. Joukkueeseen mahtuu 4-9 juoksijaa kapteenin lisäksi.

   

  Kuinka homma toimii?

  Yritysmaratonviestissä 5-10 hengen joukkueet juoksevat viestinä noin maratonmatkan 42km ympäri Töölönlahtea. Osuuksia on yhteensä 19 ja yksi osuus ympäri lahden on noin 2km pitkä. Joukkue määrittelee itse miten tämä 19 x 2km -viesti juostaan jäsenten kesken. Joukkueilla on mukanaan vapaavalintainen viestikapula. Loiste tuo viestikapulan mukanaan.

  Tapahtuma sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Loisteen joukkue kisaa rento- tai kuntosarjassa, osallistujien toiveista riippuen.

   

  Mitä osallistuminen sisältää?

  Yhden joukkueen (5-10 osallistujaa) osallistumisoikeuden BMW Yritysmaratonviestiin

  • Ohjatun alkuverryttelyn sekä muun tapahtumaohjelman
  • Joukkue- ja henkilökohtaisen ajanoton sekä tulospalvelun
  • Ensiavun tapahtumapaikalla
  • Pukeutumistilat, suihkut ja tavaroiden säilytyksen
  • Kunniakirjan jokaiselle maaliin juosseelle joukkueelle
  • Sarjakohtaiset palkinnot
  • Elixian YMV-juoksutreenit keväällä 2017

   

  Hae mukaan nyt tai viimeistään 24.4. klo 23 mennessä! Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin paikkoja, arvomme osallistujat 25.4. ja ilmoitamme kaikille hakijoille tilanteen. Haku on päättynyt ja kaikille hakijoille on lähetetty viestiä.