Olympiasähkötarjous Pyeongchang 2018 Olympialaisten aikana

  Olympiasähkö

  Loiste haluaa tukea suomalaista urheilua monella eri tavalla. Meillä on esimerkiksi tuote nimeltä Olympiasähkö, joka on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisesta käytetystä kilowattitunnista 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Urheilun tukijaksi voi siis ryhtyä kuka tahansa – ilman lisäkuluja. Katso tarjous klikkaamalla. Jos olet saanut alennuskoodin, kirjoita koodi kohtaan kampanjakoodi.
   

  Tee Olympiasähkösopimus 


  "Olympiasähkö on yksi konkreettinen tapa, kenelle tahansa, tukea huippu-urheilua ja elää mukana urheiluhengessä. Huippu-urheilussa tulokseen vaikuttaa moni asia ja on tärkeää tietää, että Olympiajoukkueen rinnalla on tukijoita. Olympiasähkön asiakkaat osoittavat valinnallaan juuri tällaista tukea ja se on erittäin tervetullutta." Toteaa Suomen Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.

   

  Tukea nuorten olympiavalmennukseen
   

  Ostamalla Olympiasähköä tuet suomalaista urheilua. Jokaisen käyttämäsi kilowattitunnin hinnasta ohjataan 2,5 % nuorten ja lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Taustalla on Suomen Olympiakomitean ja Loisteen välinen yhteistyösopimus. Olympiasähkössä sähkön hinta pysyy samana valintasi mukaan 2 vuotta.