Sami Jauhojärvi on Loisteen energialähettiläs ja hän puhuu Olympiasähkön puolesta

Olympiasähkö

Kun valitset 100 % uusiutuvilla energialähteillä tuotettua Olympiasähköä, tuet nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennusta.

Tee Olympiasähkösopimus

Loisteen energialähettiläs Sami "Musti" Jauhojärven sanoin: "Olympiasähkön tyyppisiä tuotteita pitäisi olla enemmänkin: asiakas tietää selkeästi, että ostamalla tämän tuotteen tuen nuorisourheilua. Arjen pienillä valinnoilla voi jokainen vaikuttaa”.

Blogi: Vihreällä Olympiasähköllä kohti tulevaisuuden haaveita


Miksi valita Olympiasähkö?

Tukea nuorille lahjakkaille urheilijoille

Vakaa hinta

  • Olympiasähkössä sähkön hinta pysyy samana 2 vuotta
  • Olympiasähkö on tuotettu 100 % uusiutuvilla energialähteillä, kuten tuulella ja vedellä
  • Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Urheilun tukijaksi voi siis ryhtyä kuka tahansa – ilman lisäkuluja

 

"Hyvästä valinnasta kannattaa viestiä muillekin. Urheilu opettaa nuorelle voitontahtoa, periksiantamattomuutta, rohkeutta, sinnikkyyttä ja yhteistyötaitoja. Urheilussa opitut taidot kantavat läpi koko elämän. Mutta voittajiksi ei synnytä, vaan kasvetaan", kannustaa Sami Jauhojärvi.

"Olympiasähkö on yksi konkreettinen tapa, kenelle tahansa, tukea huippu-urheilua ja elää mukana urheiluhengessä. Huippu-urheilussa tulokseen vaikuttaa moni asia ja on tärkeää tietää, että Olympiajoukkueen rinnalla on tukijoita. Olympiasähkön asiakkaat osoittavat valinnallaan juuri tällaista tukea ja se on erittäin tervetullutta", toteaa Suomen Olympiakomitean kaupallinen johtaja Samuli Vasala.