olympiasahko-sahkosopimus-loiste-energia

  Olympiasähkö


  Loiste haluaa tukea suomalaista urheilua monella eri tavalla. Meillä on esimerkiksi tuote nimeltä Olympiasähkö, joka on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisesta käytetystä kilowattitunnista 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Urheilun tukijaksi voi siis ryhtyä kuka tahansa – ilman lisäkuluja. Katso tarjous klikkaamalla. Jos olet saanut alennuskoodin, kirjoita koodi kohtaan kampanjakoodi.

  Tee Olympiasähkösopimus 


  ”On hienoa tarjota asiakkaillemme uutta tapaa tukea hyvää tarkoitusta kuten tässä - suomalaista urheilua. Uskomme, että suomalaiset haluavat vaikuttaa valinnoillaan ja haluamme tarjota siihen uudenlaisen mahdollisuuden. Odotamme Olympiasähkön herättävän kiinnostusta asiakkaiden huomatessa helpon tavan tukea urheilua.” Katarina Ylikorkala, liiketoimintajohtaja, Loiste Sähkönmyynti.

  Olympiasähkö on myös aitajuoksija Nooralotta Nezirin ja pesäpallisti Kosti Rautiaisen valinta. Lue miksi he valitsivat Olympiasähkön.
   

  Tukea nuorten olympiavalmennukseen
   

  Ostamalla Olympiasähköä tuet suomalaista urheilua. Jokaisen käyttämäsi kilowattitunnin hinnasta ohjataan 2,5 % nuorten ja lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen.Taustalla on Suomen Olympiakomitean ja Loisteen välinen yhteistyösopimus. Olympiasähkössä sähkön hinta pysyy samana valintasi mukaan joko 1 tai 2 vuotta.


  Olympiasähköllä varoja omalle urheiluseuralle

  Suomalaiset urheiluseurat voivat kerätä toimintaansa varoja Loisteen Olympiasähköllä. Varojen kerryttäminen onnistuu helposti ja luotettavasti seuran omalla kampanjakoodilla. Liitä urheiluseurasi Olympiasähkön joukkueeseen näin:

  1. Tilaa seuralle oma Olympiasähkön kampanjakoodi
  2. Laita seuran nettisivuille Olympiasähkön banneri ja seuran kampanjakoodi.
  3. Innosta seuran kannattajia tilaamaan sähkösopimus käyttämällä seuran kampanjakoodia.
  4. Seura saa jokaisesta tehdystä 2-vuotisesta Olympiasähkö-sopimuksesta 20 € suoraan seuran toimintaan.

  Esimerkki: Keräätte seurallenne 6000 € = 100 jäsentä x 3 sopimusta x 20 €.

  Tilaa seuralle oma Olympiasähkön kampanjakoodi sähköpostitse: sanna.laine (a) loiste.fi