Tutustu Loisteen sähkösopimuksiin, millainen sähkösopimus sopii sinulle

  Oma Energia beta testaus

   

  Olemme kehittämässä palveluitamme ja julkaisemassa Loisteen uutta Oma Energia-palvelua käyttöönne. Mielipiteesi on meille tärkeä ja haluaisimmekin kutsua sinut ensimmäisten joukossa kertomaan ensikokemuksistasi palvelun käytöstä.

  Kun käytät uusittua Oma Energia –palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy näin:

  • Klikkaa ”Kirjaudu sisään” sivun oikeasta yläreunasta.
  • Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus valitsemalla ”Rekisteröidy yksityisasiakkaaksi”. Uuteen palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi. Ennen uudistusta käytössäsi olleet Omien Sivujen tai Oma Energian tunnukset eivät toimi.
  • Jos rekisteröityminen päättyy virheilmoitukseen, voit jatkaa osoitteesta https://www.loiste.fi/rekisteroidy-yksityisasiakkaana löytyvän lomakkeen avulla.  

  Kirjautuminen jatkossa

  Kun olet luonut tunnukset edellä mainitulla tavalla, voit jatkossa kirjautua palveluun antamalla sähköpostiosoitteesi (=käyttäjätunnus) ja antamallasi salasanalla.

  • Jos unohdat salasanasi, klikkaa vaihda salasana
  • Jos unohdat käyttäjätunnuksesi (rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja/tai), klikkaa tunnus unohtui. Pankkitunnusten avulla näet antamasi käyttäjätunnuksen ja voit uusia siihen liitetyn salasanan

  Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit soittaa numeroon 0800 9 2000 arkisin kello 8-20 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@loiste.fi.

  Kiitos ajastasi!