Oma Energia -palvelu

 

Tervetuloa Oma Energia –palveluun! Olemme julkaisseet Loisteen uuden Oma Energia-palvelua käyttöön. Mielipiteesi on meille tärkeä ja otamme mielellään palautetta käyttökokemuksista. Käytössäsi on nyt uusi maksuton asiakaspalvelukanava, jossa entuudestaan tutut Omat Sivut ja Oma Energia ovat yhdistyneet.

 

Oma Energia Palvelu

Kiinnostaako sähkönkulutus? Energiankulutus-osio kertoo sinulle tunnin tarkkuudella, kuinka paljon kulutit ja milloin. Se on tehokas apulainen, jolla saat säästämisestä suunnitelmallista ja tehokasta. Asiakastiedoista voit selata sähkölaskuja, tarkistaa sähkösopimuksesi tiedot, tehdä muuttoilmoituksen, päivittää yhteystietosi ja antaa meille palautetta.

Kun käytät uusittua Oma Energia –palvelua ensimmäistä kertaa, rekisteröidy näin:

  • Klikkaa ”Oma Energia” sivun oikeasta yläreunasta.
  • Luo itsellesi uusi käyttäjätunnus valitsemalla ”Rekisteröidy yksityisasiakkaaksi”. Uuteen palveluun rekisteröidytään pankkitunnuksilla, jolloin palvelun käyttö on turvallista ja tiedot ovat vain sinun käytössäsi. Ennen uudistusta käytössäsi olleet Omien Sivujen tai Oma Energian tunnukset eivät toimi.
  • Jos rekisteröityminen päättyy virheilmoitukseen, voit jatkaa osoitteesta https://www.loiste.fi/rekisteroidy-yksityisasiakkaana löytyvän lomakkeen avulla.  

Kirjautuminen jatkossa

  • Kun olet luonut tunnukset edellä mainitulla tavalla, voit jatkossa kirjautua palveluun antamalla sähköpostiosoitteesi (=käyttäjätunnus) ja antamallasi salasanalla.
  • Jos unohdat salasanasi, klikkaa vaihda salasana
  • Jos unohdat käyttäjätunnuksesi (rekisteröitymisen yhteydessä antamasi sähköpostiosoite ja/tai), klikkaa tunnus unohtui. Pankkitunnusten avulla näet antamasi käyttäjätunnuksen ja voit uusia siihen liitetyn salasanan
  • Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Voit soittaa numeroon 0800 9 2000 arkisin kello 8-20 tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu (a) loiste.fi.

Oma Energia-palveluun