Kerrostaloasujan paketilla tuot kotiisi vaivatonta viihtyvyyttä

Kerrostaloasujan paketti

Tuo kotiisi viihtyvyyttä vaivattomasti ja helpota arkeasi. Säädä asuntosi valaistusta ja ohjaa viihdelaitteitasi älykkäällä kodinohjausjärjestelmällä. Valitsethan myös ympäristöystävällisen sähkösopimuksen. Jos ostat kaksi tuotetta tai useamman, saat sähkösopimuksesi perusmaksuista kuusi ensimmäistä kuukautta maksutta. Arkisilla valinnoilla teet itsesi kokoisia ympäristötekoja ja hiilijalanjälkesi pienenee.

​Huomioithan, että taloyhtiössä ilmalämpöpumpun asentamiseen tarvitaan lupa. 
 

​Valitse sopivat tuotteet - otamme sinuun yhteyttä.

Huom. Sivulla näkyvät hinnat ovat esimerkkihintoja.

 

Katso kaikki Parempi Arki -paketit

Ilmalämpöpumppu

Alkaen
42,00 €/kk*

Kerrostaloasunnossa ilmalämpöpumppu toimii mainiosti kesällä kuumien säiden aikaan: se jäähdyttää kotisi lämpötilan miellyttäväksi. 

Mitsubishi Electric MSZ-LN on uuden ajan ilmalämpöpumppu. Mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt takaavat että löydät itsellesi sopivan mallin, joka on taattu toimimaan pohjoisen vaativassa ilmastossa. Lue lisää. 

*Esimerkkihinta. Ilmalämpöpumppu asennettuna ja hinta jaettuna viidelle vuodelle.

Lue lisää

Älykoti kerrostaloon

Alkaen
11,00 €/kk*

Cozify on langaton, tyylikäs ja helppokäyttöinen älykotiratkaisu. Älypistorasialla voit ajastaa ja etäohjata laitteita sekä seurata niiden energiankulutusta. Halutessasi voit laajentaa pakettia kameravalvonnalla ja automaattisella valaistuksella. Käyttökohteita on lukemattomia ja kaikkea ohjaat suoraan helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella. 

Cozify Hub yhdistää usean eri laitevalmistajan langattomat laitteet upeaksi kokonaisuudeksi. Kerrostalo-aloituspakettiin kuuluu:

  • Cozify Hub
  • Liiketunnistin
  • Älypistorasia
  • Älylamppu

Lisätietoa www.cozify.fi

*Esimerkkihinta. Laitteet viiden vuoden maksuajalla. Sisältää myös palvelun, jonka hinta viiden vuoden jälkeen on 5,99 €/kk. Kokonaishinta 349 € + 5,99 €/kk. Erikoisetuna saat ensimmäisen vuoden palvelun maksutta. 

Lue lisää

Ympäristöystävällinen sähkösopimus

Alkaen
5,49 snt/kWh + 2,97 €/kk*

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas takaa, että energia on tuotettu Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

  • Loiste Puhdas -sähkön alkuperä koostuu uusiutuvista energialähteistä eli vedestä, tuulesta ja bioenergiasta.
  • Päätös valita Loiste Puhdas on helppo tapa vaikuttaa ja osallistua ilmastotalkoisiin.
  • Loiste Puhdas on suomalaista ja pohjoismaista uusiutuvaa tuotantoa.

 Lisätietoa 

  * Hinta voimassa oleva Loiste Puhdas -hinta 

Lue lisää
0
 €/kk
0
 €/kk