Kiinteistön paketissa ratkaisuja turvallisuuteen ja energiatehokkuuteen

Kiinteistön omistajan paketti

Varmista kiinteistösi turvallisuus ja ajantasainen ylläpito. Kiinteistön arvo nousee, kun siitä huolehditaan. Tästä paketista hyötyvät esimerkiksi toimistot, hotellit, marketit ja tuotantolaitokset. Kun palvelut ovat samassa paketissa, säästyy aikaa ja selvää rahaa.​

Valitse sopivat tuotteet - otamme sinuun yhteyttä. 

  • Cozify yritykselle
  • Aurinkosähkö
  • Sähkölämmityksen optimointi
  • Sähköauton latauspiste
  • Maalämpö
  • Ilma-vesilämpöpumppu
  • Sähkösopimus yritykselle

Toimi seuraavasti:

  1. Valitse kiinnostavat tuotteet painamalla rastista, jolloin kuvake vaihtuu vihreäksi painikkeeksi. 
  2. Kun olet valinnut kiinnostavat tuotteet, paina "Olen kiinnostunut, ota yhteyttä", täytä yhteystietosi ja paina "Lähetä".
  3. Me ja yhteistyökumppanimme otamme yhteyttä tarkemman tarjouksen tekemiseksi.

Katso kaikki Parempi Arki -paketit

Cozify yritykselle

Alkaen
13,00 €/kk*

Cozify-aloituspakettiin sisältyvät murto-, vesi- ja palohälyttimet. Saat hälytykset kätevästi suoraan kännykkääsi ja voit ohjata älykkäillä pistorasioilla liitettyjä laitteita. Jykevämpää automaatiota varten, voit asentaa sähköpääkeskukseen asennettavia releohjaimia (ei kuulu aloituspakettiin, kysy lisää). Voit laajentaa pakettia kameravalvonnalla sekä automaattisella valaistuksella, käyttökohteita on lukemattomia.

Lue lisää

Aurinkosähkö

Alkaen
94,00 €/kk*

Tuottamalla aurinkosähköjärjestelmällä sähköä itse yrityksenne säästää selvää rahaa: sitä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Omalla tuotannolla yrityksenne lisää energiaomavaraisuutta ja hillitsee ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästötöntä energiaa. Valinta kertoo myös yrityksenne arvoista.

Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut myös asuntomarkkinoilla ja niillä kiinteistön arvo nousee. Pienentyneet käyttökustannukset sekä sijoitus moderniin ratkaisuun kertovat yrityksenne välittävän kiinteistöstä ja ympäristöstä. Lisätietoa Aurinkosähköstä

Lue lisää

Sähkölämmityksen optimointi

Alkaen
19,90 €/kk*

Säästöä ja mukavuutta sähkölämmitykseen saat OptiWatti-älyjärjestelmällä, joka leikkaa jopa 40% sähkölämmityksen kuluista. Se muuttaa vanhankin lämmitysjärjestelmän energiatehokkaaksi. Helppo käyttöönotto, eikä suuria remontteja tarvita! Asennus on nopea ja käyttö mutkatonta. OptiWatti oppii, miten tilasi reagoivat lämmitykseen. Se täsmälämmittää ne juuri oikealle hetkelle, juuri oikeaan lämpötilaan ilman hukkalämmitystä tai manuaalisista säädöistä johtuvia epävarmuuksia.

Remontteja tai hankalia johdotuksia ei tarvita. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä sähkölaskuina ja säästyneenä työaikana. Lue lisää yrityksen ja yhteisön Optiwatti-ratkaisuista

Lue lisää

Sähköauton latauspiste

Alkaen
25,00 €/kk*

EVlink™ Wallbox Plus -kotilatauslaite sopii kaikille ladattaville autoille. Se on turvallinen ja tehokas ja saat sen yksi- tai kolmivaiheisena, pistokkeella tai kiinteällä latauskaapelilla. Tehoa voi säätää kohteen mukaan. Täysitehoisena kolmivaiheinen laite mahdollistaa noin 50 kilometrin toimintamatkan lataamisen tunnissa. Latauslaitteen selkeälinjainen design istuu hyvin moneen julkisivuun. Kaapelin voi kiertää helposti laitteen ympärille ja kaikissa laitteissa on 2 vuoden takuu. Asennuspalvelun saa koko Suomeen. Lisätietoa.

*Esimerkkihinta asennettuna, jaettuna viidellä vuodella.

Lue lisää

Maalämpö

Alkaen
0,00 €/kk*

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö on edullinen tapa tuottaa lämmitysenergiaa. St1 Lähinergia Oy auttaa toteuttamaan kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan maalämpöjärjestelmän. St1:ltä saat myös elinkaari-, asennus- ja huoltopalvelut sekä isojen maalämpökiinteistöjen etävalvontapalvelut. Palvelu on saatavilla Etelä-Suomen alueella. Lue lisää. 

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu

Alkaen
170,00 €/kk*

NIBE ilma-vesilämpöpumpulla säästät energiaa jopa 70 %. Lämmönlähteenä pumput käyttävät ilmaa, luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa. Lämpöpumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset. Tehokkaat lämpöpumput maksavat itsensä nopeasti takaisin ja toimintavarmoina, myös pohjolan kylmissä olosuhteissa, tuottavat lämpöä ja lämmintä käyttövettä kiinteistösi tarpeisiin. Lisätietoa www.nibe.fi/tuotteet/ilmavesilampopumput/​

Lue lisää

Sähkösopimus yritykselle

Alkaen
5,49 snt/kWh + 2,97 €/kk*

Loiste Puhdas on tehokas ja yksinkertainen tapa valita ympäristölle ystävällinen energialähde. Päästötön ja ympäristöystävällinen Loiste Puhdas tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.

Lue lisää
0
 €/kk
0
 €/kk