Maatilan paketilla helpotat arkea

Maatilan energiapaketti

Helpota arkeasi ja vapauta aikaa itsellesi. Sähkölämmityksen optimoinnilla säästät ja turvallisuudesta puolestaan huolehtii älykäs kodinohjausjärjestelmä. Aurinkosähköjärjestelmällä ja edullisella sähkösopimuksella säästät rahaa ja ympäristöä. 

Valitse sopivat tuotteet - otamme sinuun yhteyttä. 

 • Aurinkosähkö
 • Sähkölämmityksen optimointi
 • Ilma-vesilämpöpumppu
 • Sähköauton latauspiste
 • Älyratkaisut maatilalle
 • Maatilan sähkösopimus

Toimi seuraavasti:

 1. Valitse kiinnostavat tuotteet painamalla rastista, jolloin kuvake vaihtuu vihreäksi painikkeeksi.
 2. Kun olet valinnut kiinnostavat tuotteet, paina "Olen kiinnostunut, ota yhteyttä", täytä yhteystietosi ja paina "Lähetä".
 3. Me ja yhteistyökumppanimme otamme yhteyttä tarkemman tarjouksen tekemiseksi.

 

Katso kaikki Parempi Arki -paketit

Älyratkaisut maatilalle

Alkaen
13,00 €/kk*

Cozify-aloituspakettiin sisältyvät murto-, vesi- ja palohälyttimet. Saat hälytykset kätevästi suoraan kännykkääsi ja voit ohjata älykkäisiin pistorasioihin liitettyjä laitteita. Jykevämpää automaatiota, kuten esimerkiksi jyvänkuivaajaa varten, voit asentaa sähköpääkeskukseen asennettavia releohjaimia (ei kuulu aloituspakettiin, kysy lisää). Voit laajentaa pakettia kameravalvonnalla sekä automaattisella valaistuksella, käyttökohteita on lukemattomia.

Maatilan aloituspakettiin sisältyy:

 • Cozify Hub
 • vesivuotoilmaisin
 • liiketunnistin
 • ovitunnistin
 • älykäs palovaroitin  
 • älylamppu  
 • älypistorasia
 • kamera ulkokäyttöön.

Pakettihinta sisältää 12 kk:n palvelupaketin (arvo 9,99 €/kk * 12 = 119,88 €) joka sisältää etäkäytön, hälytysviestit, Premium sähköpostituen 7/5 sekä kamerapalvelun. Lue lisää älyratkaisuista

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu

Alkaen
170,00 €/kk*

NIBE ilma-vesilämpöpumpulla säästät energiaa jopa 70 %. Lämmönlähteenä pumput käyttävät ilmaa, luonnosta ilmaiseksi saatavaa uusiutuvaa energiaa. Lämpöpumppujen hiilidioksidipäästöt ovat minimaaliset. Tehokkaat lämpöpumput maksavat itsensä nopeasti takaisin ja toimintavarmoina, myös pohjolan kylmissä olosuhteissa, tuottavat lämpöä ja lämmintä käyttövettä kiinteistösi tarpeisiin. Lue lisää Niben ilma-vesilämpöpumpuista

Lue lisää

Sähkölämmityksen optimointi

Alkaen
19,90 €/kk*

Säästöä ja mukavuutta sähkölämmitykseen saat OptiWatti-älyjärjestelmällä, joka leikkaa jopa 40 % sähkölämmityksen kuluista. Se muuttaa vanhankin lämmitysjärjestelmän energiatehokkaaksi. Helppo käyttöönotto, eikä suuria remontteja tarvita! Asennus on nopeaa ja käyttö mutkatonta.

OptiWatti oppii, miten tilasi reagoivat lämmitykseen. Se täsmälämmittää ne juuri oikealle hetkelle, juuri oikeaan lämpötilaan ilman hukkalämmitystä tai manuaalisista säädöistä johtuvia epävarmuuksia.

Remontteja tai hankalia johdotuksia ei tarvita. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, ja järjestelmä maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä sähkölaskuina ja säästyneenä työaikana. Lue lisää yritysten ja yhteisöjen Optiwatti-ratkaisuista

Lue lisää

Aurinkosähkö

Alkaen
94,00 €/kk*

Kun tuotat sähköä itse, säästät selvää rahaa: itsetuotettua sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Aurinkosähköjärjestelmällä voit tuottaa jopa kolmasosan sähköstäsi itse. Omalla tuotannolla hillitset myös ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on 100 % uusiutuvaa, päästötöntä energiaa.

Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut myös asuntomarkkinoilla ja aurinkopaneeleilla nostat oman kiinteistösi arvoa. Pienentyneet käyttökustannukset sekä sijoitus moderniin järjestelmään kertovat sinun välittävän kiinteistöstäsi. Lue lisää Loisteen Aurinkosähköstä

Lue lisää

Sähköauton latauspiste

Alkaen
25,00 €/kk*

EVlink™ Wallbox Plus -kotilatauslaite sopii kaikille ladattaville autoille. Se on turvallinen ja tehokas ja saat sen yksi- tai kolmivaiheisena, pistokkeella tai kiinteällä latauskaapelilla. Tehoa voi säätää kohteen mukaan. Täysitehoisena kolmivaiheinen laite mahdollistaa noin 50 kilometrin toimintamatkan lataamisen tunnissa. Latauslaitteen selkeälinjainen design istuu hyvin moneen julkisivuun. Kaapelin voi kiertää helposti laitteen ympärille ja kaikissa laitteissa on 2 vuoden takuu. Asennuspalvelun saa koko Suomeen. Lisätietoa.

*Esimerkkihinta asennettuna, jaettuna viidellä vuodella.

Lue lisää

Puhdas Takuu sähkösopimus maatilalle

Alkaen
5,49 snt/kWh + 2,97 €/kk*

LOISTE Puhdas on kestävä valinta, jonka sähkö tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä kuten vedellä, tuulella ja bioenergialla. Kun valitset Loiste Puhtaan, vaikutat positiivisesti ja teet ympäristöteon, sillä mitä enemmän ympäristöystävällisempää sähköä kysytään, sitä enemmän sitä tuotetaan.

Loiste Puhtaan alkuperätakuu on todistus siitä, että sopimuksen energia on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä. Lue lisää tai soita yrityspalveluumme numeroon 0800 9 2100.

Lue lisää
0
 €/kk
0
 €/kk