Omakotiasukkaalle arkea helpottavia palveluja

Omakotitalon paketti

Omakotiasujan paketilla saat kotiisi energiaa, turvaa ja viihtyvyyttä. Valitse kotiisi ratkaisuja, joilla helpotat arkeasi ja säästät rahaa. Samalla teet helposti itsesi kokoisia ympäristötekoja, joilla hiilijalanjälkesi pienenee. Jos ostat kaksi tuotetta tai useamman, saat Loisteen sähkösopimuksen perusmaksuista kuusi ensimmäistä kuukautta maksutta. Jos et vielä ole Loisteen asiakas, voit tehdä sen kätevästi tässä samalla.

Valitse kotiisi sopivat tuotteet - otamme sinuun yhteyttä.

Huom. Sivulla näkyvät hinnat ovat esimerkkihintoja.

Katso kaikki Parempi Arki -paketit

Ilmalämpöpumppu

Alkaen
42,00 €/kk*

Ilmalämpöpumpun avulla saat lämmitettyä kotisi tehokkaasti, ja säästät samalla energiaa ja rahaa. Kesällä kuumien säiden aikaan se puolestaan jäähdyttää lämpötilan miellyttäväksi. 

Mitsubishi Electric MSZ-LN on uuden ajan ilmalämpöpumppu. Mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt takaavat että löydät itsellesi sopivan mallin, joka on taattu toimimaan pohjoisen vaativassa ilmastossa. Lue lisää. 

*Esimerkkihinta. Ilmalämpöpumppu asennettuna ja hinta jaettuna viidelle vuodelle.

Lue lisää

Älykoti perheelle

Alkaen
13,00 €/kk*

Cozify-aloituspaketilla turvaat kotisi tulipalon, vesivahingon ja murron varalta. Hälytykset saat suoraan kännykkääsi. Älypistorasialla voit kätevästi ajastaa ja etäohjata laitteita sekä seurata niiden energiankulutusta. Pakettia voit halutessasi laajentaa kameravalvonnalla ja automaattisella valaistuksella. Käyttökohteita on lukemattomia ja kaikkea ohjaat suoraan helppokäyttöisellä mobiilisovelluksella. 

Perheelle-aloituspakettiin kuuluu:

 • Cozify Hub 
 • vesivuotoilmaisin
 • liiketunnistin
 • ovitunnistin 
 • älypistorasia
 • älykäs palovaroitin
 • älylamppu.

Lisätietoa.

*Esimerkkihinta. Laitteet viiden vuoden maksuajalla. Sisältää myös palvelun, jonka hinta viiden vuoden jälkeen on 5,99 €/kk. Kokonaishinta 475 € + 5,99 €/kk. Ensimmäisen vuoden palvelu ilmaiseksi.

Lue lisää

Sähköauton latauspiste

Alkaen
25,00 €/kk*

EVlink™ Wallbox Plus -kotilatauslaite sopii kaikille ladattaville autoille. Se on turvallinen ja tehokas ja saat sen yksi- tai kolmivaiheisena, pistokkeella tai kiinteällä latauskaapelilla. Tehoa voi säätää kohteen mukaan. Täysitehoisena kolmivaiheinen laite mahdollistaa noin 50 kilometrin toimintamatkan lataamisen tunnissa. Latauslaitteen selkeälinjainen design istuu hyvin moneen julkisivuun. Kaapelin voi kiertää helposti laitteen ympärille ja kaikissa laitteissa on 2 vuoden takuu. Asennuspalvelun saa koko Suomeen. Lisätietoa.

*Esimerkkihinta asennettuna, jaettuna viidellä vuodella.

Lue lisää

Aurinkosähkö

Alkaen
94,00 €/kk*

Ryhtyisitkö aurinkosähkön tuottajaksi? Siinä säästät selvää rahaa: itsetuotettua sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Voit tuottaa jopa kolmasosan sähköstäsi itse. Omalla tuotannolla hillitset myös ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on täysin uusiutuvaa, päästötöntä energiaa.

Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut asuntomarkkinoilla, joten aurinkopaneeleilla nostat oman kiinteistösi arvoa ja lisäät energiaomavaraisuutta. Pienentyneet käyttökustannukset ja sijoitus moderniin järjestelmään kertovat sinun välittävän kiinteistöstäsi. Opastamme, mikä on sinulle sopivin ratkaisu ja kumppaneittemme avulla saat laadukkaan ja vaivattoman ratkaisun avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää Loisteen Aurinkosähköstä.

*Esimerkkihinta. 2,75 kWP aurinkosähköpaketti avaimet käteen palveluna 6 vuoden maksuajalla.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu

Alkaen
170,00 €/kk*

Ilma-vesilämpöpumpulla voit päivittää vanhan lämmityksesi energiatehokkaaksi ja säästät lämmityksessä jopa 70%.

NIBE Polar -ilma-vesilämpöpaketissa on älykkäällä ohjauksella varustetut sisä- ja ulkoyksiköt ja se soveltuu suuremmankin pientalon lämmitykseen.

 • Lämmöntuotto maalämmön tasoa
 • Käyttöveden tuotto maalämmön tasoa
 • Helppo ja nopea asennus
 • NIBE Uplink ja Smart Price Adaption –pörssisähköohjaus

Lue lisää

*Esimerkkihinta. Ilma-vesilämpöpumppu asennettuna kuuden vuoden maksuajalla.

Lue lisää

Sähkölämmityksen optimointi

Alkaen
19,90 €/kk*

OptiWatti-älyjärjestelmällä voit leikata sähkölämmityksen kuluista jopa 40 %. Säästät ja saat mukavuutta sähkölämmitykseen. Vanhakin lämmitysjärjestelmä muuttuu energiatehokkaaksi ja se on helppo ottaa käyttöön ilman suuria remontteja. Järjestelmän takaisinmaksuaika on normaalisti kolmesta viiteen vuoteen. Asennus käy nopeasti ja käyttö on mutkatonta. Asumismukavuutta lisää etumme sinulle: saat jokaiseen huoneeseen erikseen toivomasi lämpötilan. Lue lisää.

*Esimerkkihinta kotitalouksille huonelukumäärän mukaan, esimerkiksi neljään huoneeseen:

 • laitteet omaksi, jolloin perusmaksu 1 600 € ja kuukausimaksu 7 € tai
 • laitteet vuokralle, jolloin perusmaksu 960 € ja kuukausimaksu 19,90 €, sisältävät ALV:n.
  Perusmaksusta voi saada kotitalousvähennyksen. 
Lue lisää

Loiste Puhdas - ympäristöystävällinen sähkösopimus

Alkaen
5,49 snt/kWh + 2,97 €/kk*

Loiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas takaa, että energia on tuotettu Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

 • Loiste Puhdas -sähkön alkuperä koostuu uusiutuvista energialähteistä eli vedestä, tuulesta ja bioenergiasta.
 • Päätös valita Loiste Puhdas on helppo tapa vaikuttaa ja osallistua ilmastotalkoisiin.
 • Loiste Puhdas on suomalaista ja pohjoismaista uusiutuvaa tuotantoa.

 Lisätietoa 

  * Hinta voimassa oleva Loiste Puhdas -hinta 

Lue lisää
0
 €/kk
0
 €/kk