Huoletonta asumista

Taloyhtiöpaketti

Taloyhtiöpaketti tuo turvaa, viihtyvyyttä ja energiansäästöä asumiseen. Sen avulla taloyhtiönne hallitsee energiakulut ja lisää energiaomavaraisuutta, ympäristöä samalla säästäen. Meiltä löytyy keinoja, joilla on helppo huolehtia asukkaiden mukavuudesta.

Valitse taloyhtiöönne sopivimmat energiatehokkaat ratkaisut, me otamme sinuun yhteyttä. 

  • Aurinkosähkö
  • Ilmalämpöpumppu asuntoihin
  • Sähköauton latauspiste
  • Digitaalinen lukitus
  • Maalämpö
  • Taloyhtiön sähkösopimus

Toimi seuraavasti:

  1. Valitse kiinnostavat tuotteet painamalla rastista, jolloin kuvake vaihtuu vihreäksi painikkeeksi.
  2. Kun olet valinnut kiinnostavat tuotteet, paina "Olen kiinnostunut, ota yhteyttä", täytä yhteystietosi ja paina "Lähetä".
  3. Me ja yhteistyökumppanimme otamme yhteyttä tarkemman tarjouksen tekemiseksi.

Katso kaikki Parempi Arki -paketit

Aurinkosähkö

Alkaen
94,00 €/kk*

Tuottamalla aurinkosähköjärjestelmällä sähköä taloyhtiönne säästää selvää rahaa: itsetuotettua sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Omalla tuotannolla lisäätte energiaomavaraisuutta ja hillitsette ilmastonmuutosta, sillä aurinkosähkö on 100% uusiutuvaa, päästötöntä energiaa.

Aurinkopaneelijärjestelmien arvostus on noussut myös asuntomarkkinoilla ja aurinkopaneeleilla kiinteistön arvo nousee. Pienentyneet käyttökustannukset sekä sijoitus moderniin järjestelmään kertovat, että taloyhtiöstä välitetään. Lisätietoa Loisteen Aurinkosähköstä 

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu asuntoihin

Alkaen
42,00 €/kk*

Mitsubishi Electric MSZ-LN on uuden ajan ilmalämpöpumppu. Mallisarja toimii parhaalla saavutettavissa olevalla energialuokalla ja uusi ympäristöystävällinen kylmäaine sekä silmiä hivelevät väriviimeistelyt takaavat että löydät itsellesi sopivan mallin, joka on taattu toimimaan pohjoisen vaativassa ilmastossa. Lue lisää

*Esimerkkihinta. Ilmalämpöpumppu asennettuna ja hinta jaettuna viidelle vuodelle.

Lue lisää

Sähköauton latauspiste

Alkaen
25,00 €/kk*

EVlink™ Wallbox Plus -kotilatauslaite sopii kaikille ladattaville autoille. Se on turvallinen ja tehokas ja saat sen yksi- tai kolmivaiheisena, pistokkeella tai kiinteällä latauskaapelilla. Tehoa voi säätää kohteen mukaan. Täysitehoisena kolmivaiheinen laite mahdollistaa noin 50 kilometrin toimintamatkan lataamisen tunnissa.

Latauslaitteen selkeälinjainen design istuu hyvin moneen julkisivuun. Kaapelin voi kiertää helposti laitteen ympärille ja kaikissa laitteissa on 2 vuoden takuu. Asennuspalvelun saa koko Suomeen. Lisätietoa.

Lue lisää

Digitaalinen lukitus

Alkaen
0,00 €/kk*

iLOQ -lukitusratkaisu varmistaa, että huoneistojen, porraskäytävien ja yhteisten tilojen lukitusturvallisuus säilyy vuodesta toiseen korkeimmalla mahdollisella tasolla. Järjestelmä on helppo asentaa ja hallinnoida sekä edullinen ylläpitää. iLOQ ratkaisee esimerkiksi avainten katoamisesta, luvattomasta kopioinnista, patenttien umpeutumisesta ja yhteisten tilojen väärinkäytöstä aiheutuvat ongelmat.

Lue lisää

Maalämpö

Alkaen
0,00 €/kk*

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas maalämpö on edullinen tapa tuottaa lämmitysenergiaa. St1 Lähinergia Oy auttaa toteuttamaan kiinteistöösi juuri oikeanlaisen ja tarpeita vastaavan maalämpöjärjestelmän. St1:ltä saat myös elinkaari-, asennus- ja huoltopalvelut sekä isojen maalämpökiinteistöjen etävalvontapalvelut. Palvelu on saatavilla Etelä-Suomen alueella. Lue lisää. 

Lue lisää

Taloyhtiön sähkösopimus

Alkaen
5,49 snt/kWh + 2,97 €/kk*

Loiste Puhdas on tehokas ja yksinkertainen tapa on valita ympäristölle ystävällinen energialähde. Päästötön ja ympäristöystävällinen Loiste Puhdas tuotetaan 100 % uusiutuvalla energialla, josta ei synny lainkaan hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.

Lue lisää
0
 €/kk
0
 €/kk