Puhti terveystarkastus etuhintaan

Puhti laboratoriotesteistä 15 % etu

Puhdin testipaketit ovat hyvä tapa kartoittaa, miten oma keho jaksaa. Testit auttavat seuraamaan ja kehittämään hyvinvointia, jaksamista ja terveyttä.

Monet tekijät vaikuttavat siihen, miten energisiä olemme arjessa tai urheillessa ja minkälaiseksi terveytemme muodostuu tulevaisuudessa. Esimerkiksi D-vitamiinin taso ja rauta-arvot vaikuttavat siihen, miten jaksamme. Kolesteroliarvot ja verensokeri vaikuttavat terveyteemme, vaikka näiden vaikutus ei välittömästi tunnukaan.

Hyödynnä etusi nyt!

Puhti-terveystarkastuksen (normaali hinta 99 euroa) lisäksi omat testipaketit mm. liikkujille ja yli 50-vuotiaille. Saat 15 % alennukseen oikeuttavan etukoodin Oma Energia -palvelusta.

Siirry puhti.fi/tuotteet

Mikä on Puhti?

  • Laboratoriotestit ilman lääkärin lähetettä
  • Näytteenotto Mehiläisen laboratorioissa yli 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen
  • Tulokset valmistuvat nopeasti, yleensä jo seuraavana päivänä
  • Tulokset esitetään selkeässä raportissa Oma Puhti -sivulla
  • Tarvittaessa voit erikseen tilata Mehiläisen lääkärin tai hoitajan neuvonnan

 

Puhti Lab Oy, lyhyemmin Puhti, on hyvinvoinnin seurantaan ja kehittämiseen keskittynyt yritys. Puhti on perustettu vuonna 2018 ja se on toiminut syksystä 2020 lähtien Mehiläisen omistuksessa. Uskomme, että jokainen meistä ansaitsee enemmän puhtia. Siksi haluamme tukea asiakkaitamme oman hyvinvoinnin ylläpitämisessä, kehittämisessä ja paremman elämän saavuttamisessa. www.puhti.fi