aurinkoinen nurmikko

  Energiaa säästävät edut

  Annosol

  Annosol tarjoaa Loisteen asiakkaille kiinteistöjen energiatehokkuuspalvelut erikoiseduin.


  Annosolin tarjoama palvelu Anno EnergiaTM on asiantuntijapalvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on pienentää kiinteistöjen elinkaarikustannuksia energiatehokkuutta ja toiminnallisuutta kehittämällä. Lisäksi palvelukonsepti sisältää alueellisen energianeuvonnan sekä pätevöityneen energiatodistuksen laatijan palvelut.


  Anno EnergiaTM -palvelu perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaan ja hänen kiinteistönhoidosta vastaavan henkilöstönsä kanssa asukkaita unohtamatta. Lähtötason selvittämisen jälkeen yhteisenä tavoitteena on energiatehokas, teknisesti toimiva sekä sisäilmaolosuhteiltaan asetettuja kriteerejä vastaava kiinteistö.


  Järjestelmä- ja laitteistoriippumattomat palvelut takaavat kustannustehokkaat ja toimintavarmat ratkaisut kaikissa tilanteissa.


  Lisätietoja: seppo.romppainen(at)annosol.fi ja puh. 044 972 8875


  Loisteen kumppaniverkostoon kuuluu myös valtakunnallisia ja Oulun talousalueella toimivia lvis-yrityksiä, jotka tarjoavat Loisteen asiakkaille kotien ja muiden kiinteistöjen energiatehokkuutta parantavia laitteita, huoltoa ja palveluja erikoiseduin.
   

  Vehe ku vehe, Kainuu

  Vehe ku vehe toimii Kajaanissa. Yritys on toiminut yli 40 vuotta kodinkonehuoltoalalla. Vehe ku vehe on usean maahantuojan valtuuttama huoltoliike. Yrityksen palveluita ovat mm. kodinkonehuolto, varaosa- ja tarvikemyynti, ilmalämpöpumput ja ilmastoinnin jäähdytykset.

  Lisätietoja: Vehe ku vehe puhelin 08 625 938

   

  LVI-Aitta, Kainuu

  Perinteinen ja ansioitunut lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliike Kajaanissa ja Sotkamossa. Tuotevalikoimaan kuuluu tarvikemyynti, asennus- ja huoltopalvelu, suunnittelu sekä urakointi.
   
  Lisätietoja: LVI-Aitta ja puhelin 010 837 3100


  LVI-urakointi Pyykkönen, Kajaani

  Lisätietoja: puhelin 0400 389 219


  Kylmä- ja kodinkonehuolto T. Mäkeläinen, Suomussalmi 

  Lisätietoja: puhelin 08 712 150

   

  Kylmälaitehuolto T. Piirainen, Kuhmo

  Lisätietoja: puhelin 08 652 0780


  Suomussalmen Vesi ja Lämpö, Suomussalmi

  Lisätietoja: Suomussalmen Vesi ja Lämpö ja puhelin 020 747 9780