Ruuanlaitossa ja leivonnassa voi säästää selvää rahaa - ihan pienillä teoilla
- Säädä keittolevyn tehoa. Käännä tehonvalitsin pienemmälle heti kiehumisen alettua.
- Käytä levyn ja uunin jälkilämpö hyväksesi. Voit sammuttaa virran jopa 10-20 minuuttia ennen ruoan valmistumista. Jos teet uuniruokaa, kypsennä samalla perunat uunissa. Ja jälkilämmössä haudutat vaikka puuron.
- Induktiokeittotaso säästää energiaa. Se kuluttaa noin 18 % vähemmän sähköä kuin perinteinen keraaminen taso ja noin 46 % vähemmän kuin valurautalevyt. Turvallinen ja helppohoitoinen valinta.
- Lämmitä ja kypsennä pienet annokset mikroaaltouunissa. Säästät aikaa ja energiaa.
- Käytä liesituuletinta tarpeen mukaan, sillä käryn mukana se poistaa myös lämmintä ilmaa.