Millainen sähkösopimus valita?


  Loisteen sähkösopimuksista löydät sopivan vaihtoehdon juuri sinulle. Valikoimassamme on niin määräaikainen sähkösopimus kuin toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Laske tarjouslaskurissa hinta ja vertaile eri sähkösopimuksia. Meiltä saat sähköä niin kotiin kuin yritykseen.

  Sähkösopimus heti? Jos tarvitset uuden sähkösopimuksen heti, niin soita asiakaspalveluumme ilmaiseksi arkisin klo 8-20 puh. 0800 9 2000.

   

  Takuusähkö

  Loiste Takuu on yhtä yksinkertainen kuin fiksukin: sähkön hinta kiinnitetään määräajaksi, tavallisimmin yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi eteenpäin. Toisin sanoen hinta säilyy samana koko sopimuskauden - Loiste Takuu on oikea valinta, kun arvostat turvallisuutta ja mahdollisuutta suunnitella omaa budjettiasi. 

   

   

  PuhdassähköLoiste Puhdas tuotetaan uusiutuvilla energialähteillä eli vedellä, tuulella ja bioenergialla. Loiste Puhdas tuotetaan Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Tuotteelle on myönnetty Guarantee of Origin -alkuperätakuu.

   

   

  SpottisähköLoiste Spot on pörssisähkö tuote, jossa energian hinta määräytyy sähkömarkkinoiden mukaan ja jokaiselle tunnille lasketaan oma hinta.  Hinta muodostuu tunneittain Helsingin hinta-alueen sähköpörssin mukaan. Spot-tuote vaatii etäluettavan, tunneittain rekisteröivän energiankulutuksen mittauksen. Tuntihinnan lisäksi Loiste Spot sisältää kiinteän kuukausittaisen perusmaksun sekä marginaalin.

   

   

  OlympiasähköOlympiasähkö on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisen käytetyn kilowattitunnin hinnasta 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä vaan tuotoista osa ohjataan hyvään tarkoitukseen. Olympiasähköllä jokainen voi tukea suomalaista urheilua. Lisätietoa Olympiasähköstä.

   

   

  UUTTA! Loiste Turva on lisäominaisuudella varustettu Takuu-sopimus. Tämän sopimustyypin valinnut asiakkaamme voi kerran sopimuskauden aikana vaihtaa Loisteen toiseen edullisempaan määräaikaiseen 2 –vuotiseen sopimukseen. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa määräaikainen sopimus toiseen määräaikaiseen sopimukseen itse valitsemanaan aikana omasta aloitteestaan. Yleissähkön kulutus max. 15 000 kWh/vuosi ja aikatuotteiden max. 30 000 kWh/vuosi.

   

   

  Tee Sähkösopimus

   

  SOPIMUSEHDOT


  Sovellamme sähkönmyyntiin energia-alan toimialajärjestön Energiateollisuus ry:n suosittelemia yleisiä sopimusehtoja.