Loisteen energialähettiläs Sami "Musti" Jauhojärvi

    Sami Jauhojärvelle arjen valinnoilla on merkitystä

    ”On tärkeää, että jätämme tuleville sukupolville perinnöksi puhtaan luonnon – ja että tulevaisuudessakin olisi vuodenajat ja lunta talvisin. Jokainen meistä voi vaikuttaa asiaan ja tehdä arjen hyviä valintoja”, Loisteen brändilähettiläänä toimiva Sami Jauhojärvi. Hän muistuttaakin, kuinka onnekkaita olemme, kun puhtaat metsät ja kansallispuistot ovat meillä niin lähellä.

    Keväällä 2017 Sami Jauhojärvi jätti kilpauran taakseen. Nykyisin hän nauttii tavallisesta perhearjesta ja hiihtelee omaksi ilokseen. Hän sanoo ehtivän miettiä nykyisin myös perheen kuluja ja sitä kautta energiankulutusta entistä tarkemmin. Oma talo lämpiää maalämmöllä. Sähkösopimuksena perheellä on urheilua tukeva Loisteen Olympiasähkö, joka on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote, jonka tuotoista osa ohjataan suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden valmennukseen.

    Jauhojärven mukaan on hienoa, että Loiste on mukana tukemassa nuoria urheilijoita. Suomessa nuorisourheilu on pitkälti vanhempien rahapussista kiinni – ja vanhempien tulotasosta riippuen tasa-arvo-ongelmat voivat olla suuriakin. Olympiasähkö ei maksa asiakkaalle ylimääräistä – "urheilusponsoriksi" voi siis ryhtyä helposti kuka tahansa.