Sponsorointi

Antti Tuiskun Loisteessa mukana

Vuoden 2018 merkittävin kulttuurikohteemme oli Antti Tuiskun Mun on pakko twerkkaa -areenakiertue, jonka yhteydessä lanseeraamme energiamittarin. Lisäksi Loiste tukee suomalaista urheilua eri tavoilla. Meillä on esimerkiksi tuote nimeltä Olympiasähkö, joka on Loisteen ja Olympiakomitean yhteinen tuote. Kun asiakas ostaa Olympiasähköä ohjaa Loiste jokaisesta maksetusta eurosta 2,5 % suoraan nuorten lahjakkaiden urheilijoiden olympiavalmennukseen.

Juuri nyt keskitymme sponsoroinnissa suunnitelmallisesti tehtävään yhteistyöhön olemassa olevien kumppanien kanssa. Toistaiseksi emme etsi uusia kohteita sponsoroitavaksi.

Jos haluat, voit jättää huolellisesti perustellun sponsorointihakemuksen sähköpostilla kampanja (at) loiste.fi. Sinne saapuneita hakemuksia käsitellään noin kerran kuukaudessa ja otamme yhteyttä sellaisiin tahoihin, joiden kanssa olemme kiinnostuneita keskustelemaan lisää. Linjaustemme mukaisesti emme sponsoroi yksittäisiä urheilijoita, tilaisuuksia tai julkaisuja. Emme myöskään sponsoroi poliittisia tai uskonnollisia organisaatioita.

Valitettavasti emme voi vastata puhelin- tai sähköpostitiedusteluihin.

 

Tällä hetkellä teemme yhteistyötä seuraavien toimijoiden kanssa:

Urheilu:


Kulttuuri: