sahkotarjous-sahkosopimus-loiste-energia

Taustavoimaa Lappi -apuraha

LoisteLappi jakoi Taustavoimaa-apurahaa lasten ja nuorten harrastamiseen

Haluamme tukea paikallisena energiayhtiönä lappilaista yhteisötoimintaa. Taustavoimaa-apuraha on tarkoitettu pääasiassa sellaisille toimijoille jotka järjestävät myös lasten ja nuorten harrastustoimintaa Lapissa.

Taustavoimaa Lappi -apuraha on enintään 500 euron suuruinen toimintatuki, jota yhdistykset, kerhot ja muut harrastustoimintaa järjestävät tahot voivat hakea. Tavoitteena on saada tuen piiriin mahdollisimman monipuolisesti vapaa-ajan toimintaa niin liikuntaa, kulttuuria kuin muitakin harrastuksia. 

Vuonna 2019 LoisteLappi jakaa yhteensä 15 000 euroa. Tuen hakeminen on jaettu kahteen jaksoon, kevääseen ja syksyyn. Ensimmäinen haku oli keväällä 2.4.-30.4.2019. Myönsimme 34 hakijalle yhteensä 8 000 euroa Loiste Taustavoimaa -apurahaa lasten ja nuorten vapaa-aika- ja harrastustoimintaan Lapin alueelle. 

Syksyn Taustavoimaa Lappi -apurahan haku on päättynyt 30.9.2019. Käsittelemme hakuilmoitukset lokakuun aikana. Julkaisemme täällä kaikki apurahan saajat ja ilmoitamme saajille niistä henkilökohtaisesti.

Kevään 2019 apurahan saajat