Tervetuloa Loisteen asiakkaaksi

  Tervetuloa asiakkaaksi

   

  Loisteen asiakaspaneelissa voit vaikuttaa
  Tervetuloa Loisteen etujen pariin!

  Olet valinnut sähköyhtiön, joka välittää asiakkaistaan ja ympäristöstä. Loisteen asiakaseduilla ja palveluilla voit säästää sekä rahaa että ympäristöä. Unohtamatta iloisia yllätyksiä, jotka tuovat arkeesi ripauksen hyvää mieltä. Voit esittää meille myös toiveita siitä, millaisia etuja juuri sinä haluaisit tulevaisuudessa käyttää. Otamme asiakkaidemme ehdotukset huomioon ja pyrimme tarjoamaan parhaita mahdollisia etuja teille.

  Kurkkaa tämän hetkiset asiakasetumme

   

   

   


  Loisteen asiakaspaneelissa voit vaikuttaa
  Haluatko vaikuttaa?

  Liity nyt asiakaspaneeliimme ja vastaa kyselyihimme muutaman kerran vuodessa. Arvomme asiakaspaneeliin liittyneiden sekä yhteydenottolomakkeen tai asiakaspalvelumme kautta arvontaan osallistuneiden kesken kaksi (2) aurinkolaturia.

  Voit osallistua arvontaan 31.5.2018 asti.

   

  Linkki lomakkeeseen, jolla voit liittyä asiakaspaneeliin.

   

   

   

  Oma Energia -palvelu on käytössäsi


  Kiinnostaako oma sähkönkulutus ja energiansäästö?

  Loisteen asiakkaana sinulla on käytössäsi maksuton Oma Energia –nettipalvelu, jossa asioit silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Lisäksi saat palvelussa ajankohtaista tietoa asiakaseduistasi ja sähkön hinnan kehityksestä. Voit rekisteröityä palveluun heti sopimuksen alkamisen jälkeen.

  Palvelussa voit mm.seurata sähkönkulutusta nopeasti ja tarkasti, vertailla omaa kulutusta muihin talouksiin, tarkistaa oman sähkösopimuksesi hinnat ja voimassaolon, selata sähkölaskuja, päivittää yhteystietosi, tehdä muuttoilmoituksen ja jättää viestin tai yhteydenottopyynnön asiakaspalveluumme.

  Tutustu kätevään palveluun vaikka heti