Enemmän kuin energiaa –tukirahan saajat valittu

sähkömyynti

Etsimme syksyllä yleisövinkkien perusteella paikallisia harrasteryhmiä, seuroja ja yhdistyksiä, jotka tuovat seudullemme Enemmän kuin energiaa. Haluamme olla mukana tukemassa alueellista hyvinvointia ja innostaa myös muita pitämään oman alueen pyörät pyörimässä erityisesti nyt, kun korona rajoittaa arkeamme.  

Jaoimme Enemmän kuin energiaa –tukirahaa yhteensä 8 000 euroa. Lämmin kiitos kaikille vinkkaajille! 

Saimme useita satoja vinkkejä ja tarinoita, jotka tuottavat iloa arkeen! Saajat on valittu mahdollisimman monipuolisesti erilaisista ryhmistä ja eri puolilta Kainuuta ja Lappia. Oli ilo huomata ryhmien aktiivisuus ja erilaisten harrastusten monipuolisuus: mukana oli urheilua, kulttuuria ja musiikkia. Vinkkien perusteluissa korostuivat yhteisöllisyys, positiivinen energia, aktiivisuus ja arjen hyvinvointi. 

Moni vinkkasi kajaanilaisesta Ensilän Palstaviljelijöistä, jonka toiminnassa nousivat esille myös Loisteelle tärkeät arvot: yhteisöllisyys, ympäristö ja elämäniloisuus. Runsaasti vinkkauksia saivat myös Arctic ICE Stars Taitoluistelijat ja Rovaniemen Pöytätennis 60 -ryhmä. Myös musiikki piristää niin soittajia kuin yleisöä. Vaikutuimme Atomi-bändin energiasta ja piristyksen tuomisesta paikkakuntalaisten arkeen.  Otimme valinnassa huomioon myös eri ikäryhmät. Monella seuralla oli lisäksi konkreettinen kohde, johon 500 euron suuruisen tukirahan aikoo käyttää. 

Enemmän kuin energiaa -tuen saajat 2020 

Arctic ICE stars Rovaniemen Taitoluistelijat 
Atomi-bändi 
Eläkeliiton Kainuun piirin Ristijärven yhdistys  
Ensilän Palstaviljelijät ry. 
Inarin kirkonkylän kyläyhdistys 
Kittilän Ihmiset ry  
Kuusamonkylän kyläyhdistys ry 
Kuusikko Soi ry 
Meteli seis. ry 
Ounasvaaran hiihtoseura 
Pro Riders Kainuu 
PT-60 
Sallan Latu ja Polku 
Siikalatvan urheilijat 
Suomussalmen Kalevalaiset ry 
Vuolijoen näyttämötaideyhdistys