Energiansäästöviikko on joka viikko

sähkömyynti

 

Valtakunnallinen energiansäästöviikko on jälleen viikolla 41 ja Loiste on perinteisesti mukana yhteistyössä Kajaanin Pietarin kanssa. Viikon aikana kiinnitämme kuluttajien huomion meille kaikille tärkeisiin asioihin: kuinka energiaa ja materiaaleja järkevästi käyttämällä vähennämme hiilidioksidipäästöjä ja muita ympäristövaikutuksia.

Energiansäästöviikko nostaa puheenaiheeksi suomalaisten energiankäytön ja lukuisat keinot tehostaa energiankulutusta sekä saavuttaa säästöjä niin työpaikoilla ja kouluissa kuin liikenteessä ja kotonakin.

Kiinteistö Oy Kajaanin Pietarilla on lähes 4200 asukasta, joten energiansäästötietoudella ja pienilläkin teoilla on suuri vaikutus.

– Pyrimme muistuttamaan henkilöstöä ja asukkaita siitä, että kuinka tärkeä on käyttää lämpö- ja sähköenergiaa sekä vettä tehokkaasti ja vain tarpeellinen määrä sekä lajitella syntyvät jätteet oikeaoppisesti. On muistettava, että energiansäästöön liittyviä asioita pitää tehdä joka päivä, Martti Böhm Kajaanin Pietarista kertoo.

– Loiste on lahjoittanut eri yhtiökausinaan jo 20 vuoden ajan tapahtumaan ilmoittautuneille tokaluokkalaisille opettajien ja oppilaiden Hei kaikki toimii! – energiansäästön teemaviikon materiaalit. Materiaalien avulla oppilaat saavat uusinta energiatietoutta ja oppivat kiinnittämään huomiota energiapiheihin käyttötottumuksiin jo pienestä pitäen, Kauko Kemppainen Loisteelta sanoo.

Kajaanissa teemaviikkoa viettävät yhteistyössä Loiste Oy, Loiste Lämpö Oy, As Oy Kajaanin Pietari, Motiva (viikon valtakunnallinen organisoija), Lassila & Tikanoja Oyj, Kajaanin kaupunki rakennusvalvonta (lvia-asiantuntija), Allan Mustonen, Oras Oy, Electrolux, Siemens Osakeyhtiö Oyj, IDO Oy, Piiraisen Viherpalvelu Oy, Mestarimaalaus Seppänen & Toikka Oy, Airam Oy, Ekokymppi, Vexve Oy vesimittarijärjestelmä, Exener Oy, NIPE Oy, AM Lukkoasema, Lumon Oy ja Suomen Aurinkolämpö Oy.

Tervetuloa mukaamme!

Keskiviikkona 12.10. kello 15-18 Energiansäästäjän infopiste Prismassa, jossa jaamme mm. Energiadieetti-ohjeita ja säästövinkkejä. Ständillä on mukana myös Suomen Aurinkolämpö Oy, joka esittelee aurinkopaneeliratkaisuja.

Keskiviikkona 12.10. klo 16.00 ja 16.30 Prisman kassoilla Energydance Flash Mob, Kajaani Dancen tanssijat.

Torstaina 13.10. klo 9-11 viemme Teppanan koulun tokaluokkalaiset retkelle tutustumaan jätteiden lajitteluun ja uusiokäyttöön Ekokympin Majasaaren kaatopaikalle.

Lisätietoja

Kauko Kemppainen, Loiste Energia Oy, puhelin 050 597 5373

Marko Saviniemi, Loiste Lämpö Oy, puhelin 050 330 3572

Martti Böhm, Kiinteistö Oy Kajaanin Pietari, puhelin 0500 574 304

Energiansäästövinkkejä

https://www.loiste.fi/saastoliekki

www.energiansaastoviikko.fi