Lapset juoksivat lapsille

sähkömyynti

 

Team Rynkeby Loiste Koulujuoksu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loisteen Team Rynkeby -hyväntekeväisyysyhteistyö näkyi Kajaanissa, kun 450 oppilasta juoksi Koulujuoksu-tapahtumassa Kätönlahden ala-asteella perjantaina 7.4. Loiste-pyöräilijä Ritva Keravuon pitämässä Rynkeby-aamunavauksessa puhuttiin mm. liikunnan tärkeydestä sekä juteltiin syöpäsairaudesta. Moni koululainen oli kertonut tilaisuudessa sukulaisistaan, jotka olivat sairastuneet syöpään. Aihe oli puhututtanut vielä seuraavalla viikollakin.

Tärkeä ja ajankohtainen aihe oli myös pyöräilykypärän käyttö. Ns. kovat äijät eli ammattipyöräilijätkin käyttävät kypärää ja joku yleisöstä tiesikin, että ryhmäajossa sattuu joskus onnettomuuksia ja juuripa kypärä on elintärkeä varuste pyöräilijälle. Myös koulumatkoilla.

Koulujuoksupäivänä opettajat kertoivat, että lapset juoksivat tosissaan, kun kohde tuli niin lähelle ja sponsori oli itse hankittu. Osa ei olisi malttanut lopettaa.

- Tätä rynkebyläistä ihan itketti. Huikea kokemus, on upea olla osa tätä tiimiä. Lapsissa ja nuorissa on tulevaisuus, sen puolesta kannattaa tehdä kaikkensa, Ritva Keravuo totesi.