Loiste jatkaa energiatoimialan suunnannäyttäjänä

sähkömyynti

 

Uudet toimitusjohtajat Reino Huusko ja Heikki Juntunen: Loiste jatkaa energiatoimialan suunnannäyttäjänä

Loiste-konsernin uusi toimitusjohtaja Reino Huusko aloitti tehtävässään 1. kesäkuuta. Samalla konsernin talousjohtaja Heikki Juntunen nimitettiin Loiste Sähköverkon toimitusjohtajaksi. Juntunen jatkaa edelleen myös konsernin talousjohtajan tehtävässä.

Huuskon mielestä johtaminen on oman liiketoiminnan ekosysteemin rakentamista ja hallintaa.
– Tavoitteenamme on luoda yhdessä osaavan henkilöstömme sekä luotettavien yhteistyökumppaniemme kanssa asiakkaillemme kilpailukykyisiä energiatuotteita ja alan parasta palvelukokemusta, Huusko jatkaa.

– Loisteen palvelun laatu ja asiakasmäärän kasvu on ollut erinomaista. Vuodesta 2000 olemme kasvaneet keskimäärin 6500 asiakkaalla vuosittain. Erittäin kilpailuilla sähkömarkkinoilla on erottauduttava muilla keinoin kuin hinnalla, toimitusjohtaja Reino Huusko sanoo.

Asiakas tuote- ja palvelukehityksen keskiöön

Loiste-brändin tunnettuus kasvaa valtakunnassa hyvää vauhtia. Se oli viime vuonna kuudenneksi tunnetuin sähköyhtiö vahvuuksinaan uudistuvuus, sympaattisuus, asiakaslähtöisyys ja edullisuus. Valittujen Palojen Luotetuin Merkki –tutkimuksessa Loiste rankattiin Suomen 4. luotetuimmaksi sähköyhtiöksi.

Loiste Sähköverkko jatkaa sähköverkon määrätietoista kehittämistä täyttääkseen sähkömarkkinalain asettamat vaatimukset.

– Sähkön toimitusvarmuutemme ja työmaidemme turvallisuus on alan huippuluokkaa. Ylläpidämme ja kunnostamme sähköverkkoa edelleen systemaattisesti mahdollisimman häiriöttömän ja turvallisen sähköntoimituksen takaamiseksi asiakkaillemme, toimitusjohtaja Heikki Juntunen kiteyttää.

Lisätietoja
Loiste Oy, Loiste Lämpö Oy, toimitusjohtaja Reino Huusko, puhelin 050 570 3427
Loiste Sähköverkko Oy, toimitusjohtaja Heikki Juntunen, puhelin 050 551 0466

***

Loiste-konserniin kuuluu useita yhtiöitä. Loisteella on Suomessa lähes 200 000 asiakasta ja sähköverkkoa Kainuussa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiöiden palveluksessa on yli 50 energia-alan osaajaa, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Vuonna 2016 Loiste-yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 144 miljoonaa euroa.

Loiste Sähköverkko Oy:llä on 58 500 sähkönkäyttöpaikkaa ja se vastaa verkkoalueellaan sähkön siirrosta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen ostosta.