Loiste-konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Reino Huusko

sähkömyynti

 

Loiste-konsernin hallitus on valinnut tiistaina 17.1.2017 pitämässään kokouksessa yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Reino Huuskon. Huusko toimii tällä hetkellä Loiste Sähköverkko Oy:n toimitusjohtajana ja on aiemmin ollut mm. yhtiön myyntiliiketoimintajohtajana.

- Valinnassa painotettiin vahvaa ja monipuolista kokemusta energiatoimialalta sekä sen eri liiketoiminnoista, Loisteen hallituksen puheenjohtaja Paavo Niemelä perustelee.

Loisteen nykyinen toimitusjohtaja Markku Ryymin jää eläkkeelle toukokuussa. Huusko valittiin tehtävään noin 75 hakijan joukosta.

Lisätietoja:

Paavo Niemelä, hallituksen puheenjohtaja, Loiste-konserni, puhelin 044 774 6005

Reino Huusko, toimitusjohtaja, Loiste Sähköverkko Oy, puhelin 050 570 3427

***

Loiste-konserniin (entinen E.ON) kuuluu useita energia-alan yhtiöitä. Loisteella on Suomessa 200 000 asiakasta ja sähköverkkoa Kainuussa sekä Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiöiden palveluksessa on 55 energia-alan osaajaa, jotka toimivat tiiviissä yhteistyössä laajan kumppaniverkoston kanssa. Vuonna 2015 Loiste-yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto oli noin 149 miljoonaa euroa. Loiste Sähköverkko Oy:llä on 58 400 sähkönkäyttöpaikkaa ja se vastaa verkkoalueellaan sähkön siirrosta, sähköverkon rakennuttamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta sekä näihin liittyvien palvelujen ostosta.