Loiste vahvistaa kumppanuuksiaan

sähkömyynti

 

MEDIATIEDOTE 10.1.2017 klo 8.30

Loiste vahvistaa kumppanuuksiaan – asiakas- ja verkkopalvelu sekä sopimustiedon hallinta siirtyvät kumppaneille

Loiste laajentaa aiempia kumppanuussopimuksiaan liiketoimintakaupoilla, joiden myötä asiakas- ja verkkopalvelu sekä sopimustiedon hallinta siirtyvät liikkeen luovutuksella Sentraalille, Eltel Networks Pohjoiselle ja Enfolle.

– Sopimus on kumppanuustrategiamme mukainen seuraava askel, jossa tehdään liikkeen luovutus koskien asiakas- ja verkkopalvelua sekä sopimustietohallintoa. Yhdeksän henkilöä siirtyy liikkeen luovutuksessa vanhoina työntekijöinä Sentraalin, Eltelin ja Enfon palvelukseen. Muutoksella viemme eteenpäin pitkäikäistä kumppanuutta Sentraalin ja Eltelin kanssa. Samoin Enfon kanssa siirrytään strategisen kumppanuuden uudelle tasolle. Projektissa on mukana myös ohjelmistoyritys Enoro, joka toimittaa Loisteelle uuden CIS–järjestelmän, sanoo Loiste-konsernin toimitusjohtaja Markku Ryymin.

– Henkilöstölle muutos tarjoaa mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen ja uusia uramahdollisuuksia. Osaavien kumppaneiden avulla saamme aikaan parhaan asiakaskokemuksen ja palvelun Loisteen asiakkaille.

– Loisteen ja Sentraalin yhteistyön laajentaminen ja syventäminen asiakaspalvelun osalta on luontevaa jatkoa pitkälle yhteiselle taipaleellemme ja mahdollistaa entistä kokonaisvaltaisemman ja yhtenäisemän palvelukokemuksen tarjoamisen Loisteen asiakkaille, toteaa Sentraalin toimitusjohtaja Kaj Lindholm.

– Liiketoimintakaupan myötä Eltelille siirtyvät toiminnot ovat hyvä lisä meidän nykyisiin sähkönjakeluverkon ylläpito- ja rakentamispalveluihin. Pääsemme uusien sähköliittymien osalta kehittämään kokonaispalvelua aina liittymäsopimuksesta sen rakentamiseen. Lisäksi pystymme älykkään energiamittauksen alalla laajentamaan palveluamme mittalaitteiden koko elinkaaren hallintaan, Juha Luusua Eltelin sähkönjakelun liiketoiminnan johtaja sanoo.

– Solmittu kauppa vahvistaa entisestään Enfon roolia Loisteen ekosysteemissä. Enfon palveluvalikoima energiayhtiöille laajenee kattamaan nyt myös aiemmin siirtyneet talouteen ja laskutukseen liitännäiset tuote- ja sopimushallintaprosessit. Enfo tulee laajennetun tarjontansa myötä tarjoamaan jatkossa energian myyntiyhtiölle kaikki taustaprosessit aina mittausdatasta kassaan asti, kertoo Ari Voutilainen, Enfon Vice President, Energy and Utility Business.

– Tämä malli mahdollistaa kustannustehokkaiden taustaprosessien hankkimisen palveluna, jolloin yhtiö itse voi keskittyä asiakaskokemuksen, brändin ja tuotteiden johtamiseen taustaprosessien operoinnin sijaan, jatkaa Tero Kosunen, Enfon EVP Financial Process Services.

Lisätietoja

Markku Ryymin, toimitusjohtaja, Loiste-konserni, puh. 050 67 605, markku.ryymin(@)oiste.fi

Loiste-konserni

Loiste on uudenlainen ja 100 %:sti suomalainen, palveleva energiayhtiö. Loisteella on vahva kokemus toimialalta ja kuulumme maamme sähkömyyjien kärkijoukkoon. Olemme valtakunnallinen ja hyvästä palvelustaan tunnettu energiayhtiö. Meillä on Suomessa maanlaajuisesti 200.000 tyytyväistä asiakasta ja vuonna 2015 liikevaihtomme oli 149 M€. Yrityksellämme on sertifioitu ympäristöjärjestelmä, joka perustuu ISO 14001-standardiin. Loisteen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Kajaanissa.

www.loiste.fi

Twitter @Loiste_energia

Enfo

Yksinkertaisempaa, sujuvampaa ja älykkäämpää liiketoimintaa digitaalisessa dimensiossa

Enfo luo innovatiivisia digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan kehittämiseen, uudistamiseen ja parantamiseen. Hyödynnämme liiketoiminnan tuntemusta, teknistä asiantuntemusta ja parhaita käytäntöjä tietovirran jalostamisessa ja tietoteknisten ratkaisujen kehittämisessä asiakkaillemme, jotta he voivat toimia aloitteellisesti digitaalisessa liiketoiminnassa ja tuottaa tulosta ja elämyksiä omille asiakkailleen. Enfon liikevaihto on 140 miljoonaa euroa (2015) ja yrityksessä työskentelee noin 1 000 erikoisasiantuntijaa Suomessa ja Ruotsissa.

Eltel

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Transport & Security. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Baltia, Puola, Saksa, Iso-Britannia ja Afrikka.

Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 9300 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,242 miljardia euroa vuonna 2014. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Sentraali

Tunnemme kuluttajat ja heidän tarpeensa, sillä olemme tuottaneet onnistuneita asiakaskohtaamisia jo vuodesta 1911. Hoidamme asiantuntemuksella asiakasyritystemme asiakaspalveluita, teknisiä tukipalveluita, moderointia, myyntiä ja asiakkuudenhoitoa sekä puhelinvaihteita. Toimimme siellä missä asiakkaatkin. Palvelemme puhelimitse, sähköpostilla, web-sivujen kautta, sosiaalisessa mediassa, chattaillen - missä ja milloin tahansa, tarvittaessa 24/7. Hoidamme tehokkaasti ja laadukkaasti suuriakin volyymejä.

Tuotamme myös kaikkien suomalaisten elämää helpottavia 0 100 100 -palveluita sekä 118 Numeropalvelua.

Meitä sentraalilaisia on noin 250 Helsingissä, Kajaanissa ja Tampereella. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Eniro-konsernia, jolla on noin 2000 työntekijää Pohjoismaissa ja Puolassa.

Lisätietoja meistä: www.sentraali.fi