Loisteelle energia-asiantuntijaksi?

sähkömyynti

 

Etsimme Loiste Energia Oy:lle asiantuntijaa vastaamaan energiamarkkinoiden salkunhallinnasta, sähkön hinnan analysoinnista ja nimettyjen asiakkaiden hoidosta. Asiantuntijan toimialueeseen kuuluvat myös sähkömarkkinaraportoinnin kehittäminen sekä hintanäkemyksen luominen ja ylläpitäminen. Asiantuntijalta odotetaan strategista näkemystä yhdessä riskienhallinnan kanssa luoda raameja energian hankinnalle.

Odotamme hakijoilta ylempää korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta toimialalta. Hakemamme asiantuntija on luonteeltaan ongelmanratkaisija, joka suhtautuu matemaattisiin ja taloudellisiin haasteisiin intohimoisesti. Hän on analyyttinen uuden tiedon ja ratkaisuehdotusten tuottaja. Edellytämme valittavalta henkilöltä hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja osoitettua osaamista tyypillisistä toimisto-ohjelmista.

Loiste on suomalainen energiayhtiö ja työskentelemme suomen kielellä, mutta edellytämme valittavalta henkilöltä kykyä etsiä tietoa vähintään englannin kielisistä lähteistä ja tarvittaessa ohjata muita englannin kielellä.

Loiste on asiantuntijaorganisaatio ja yhteisö. Valittavan henkilön odotetaan olevan oma-aloitteinen ja aktiivinen työyhteisön kehittäjä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Juhani Ikonen, puhelin 050 314 1530, juhani.ikonen@loiste.fi

Hakemukset ansioluetteloineen 8.12.2016 mennessä henkilöstöjohtaja Jari Haapaniemi, puhelin 040 833 2835 jari.haapaniemi@loiste.fi

***

Loiste on 100 %:sti suomalainen, palveleva energiayhtiö, joka tavoittelee toimialan parasta asiakaskokemusta.

Loisteella on vahva kokemus toimialalta ja kuulumme maamme sähkönmyyjien kärkijoukkoon.

Olemme valtakunnallinen ja hyvästä palvelustamme tunnettu energiayhtiö.

Meillä on Suomessa 200.000 tyytyväistä asiakasta.