Meillä on tyytyväisiä asiakkaita

sähkömyynti


Kiitämme kaikkia asiakastyytyväisyyskyselyymme vastanneita, mielipiteenne on meille arvokas. Kyselyyn vastasi kaikkiaan 2 902 henkilöä ja saimme asiakastyytyväisyyden yleisarvosanaksi 8,12 (asteikolla 4-10).

Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat asiakaspalveluumme. Neljä viidestä asiakkaasta asioi Loisteen kanssa mielellään. Eniten asiakkaat arvostavat asioinnin helppoutta, asiakaspalvelijoiden ammattitaitoa ja ystävällisyyttä. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi ilmaiset puhelut ja nopea vastausaika nousivat selkeästi esille avoimissa vastauksissa. ”Asiat helppo hoitaa, 10+, koska asiakaspalvelu on ilmainen”, ”Hyvää ja tehokasta asiakaspalvelua. Jäi puhelun jälkeen hyvä fiilis.”

Iloitsemme siitä, että asiakasviestintään ja nettisivuihin ollaan vuosi vuodelta yhä tyytyväisempiä ja edellisten vuosien palautteiden pohjalta tehdyt muutokset ovat toimivia.

Asiakasviestintämme sai arvosanan 3,93 (asteikolla 1-5) ja palautteissa kiiteltiin paljon kuukausittaista uutiskirjettämme, ”Hienoja energiansäästövinkkejä tulee ja tulee tunne, että on tärkeä asiakas”, ”Loisteelta saapuvat sähköpostiviestit ovat olleet hyviä + vaihtuvat tempaukset kuten jalkapallolippujen yms. arvonta on hyvää plussaa”.

Nettisivujen selkeys, informatiivisuus ja helppokäyttöisyys nousivat esille. Arvosanaksi sivut saivat 3,94 (asteikolla 1-5). Sivuilta etsitään tietoa eniten ajankohtaisista asioista ja asiakaseduista. Yksi suosituimmista sivuista onkin Sähkömarkkinakatsaus, jossa pureudutaan sähkön hintaan liittyvin ajankohtaisiin asioihin. Hyvää palautetta sai myös sähkösopimuksen jatkaminen kätevästi netissä suoraan sähköpostista.

Tulevaisuudessa Loisteelta on toivottu monia asioita, aurinkopaneelit ja niiden mahdollisuudet kiinnostavat yhä useampia kuluttajia ja yrityksiä. Vihreä sähkö ja uusiutuva energia vilahtaa useissa vastauksissa. Lisäksi mukavien asiakasetujemme toivotaan monipuolistuvan entisestään. Lisäämme nämä toiveet työlistoille ja pyrimme vastaamaan toiveisiin.

Tavoitteemme on olla palveleva energiayhtiö ja olemme siinä onnistuneetkin. Otamme huomioon tästä kyselystä tulleet palautteet ja pyrimme kehittämään toimintaamme niiden pohjalta yhä paremmaksi.

”Yksinkertaisesti Suomen paras energiayhtiö” – palaute, jonka toivomme saavamme uudelleenkin.

Kiitos, kun olet asiakkaamme!