Pyörällä Pariisiin syöpälasten hyväksi

sähkömyynti

 

 

 

 

 

 

Loiste ja Team Rynkeby Oulu ovat tehneet sopimuksen vuoden 2017 hyväntekeväisyysyhteistyöstä. Team Rynkeby on hyväntekeväisyystiimi, joka pyöräilee heinäkuussa Helsingistä Pariisiin varojen keräämiseksi vakavasti sairaille lapsille. Pohjoismaiden laajuinen tempaus on valinnut Suomessa kohteekseen syöpää sairastavat lapset, nuoret ja heidän perheensä. Loiste on joukkueen kultasponsori ja lahjoituksemme menee lyhentämättömänä Sylva Ry:n toimintaan.

Loistetta edustaa pyöräilytiimiin osallistuva kajaanilainen LT, synnytysten ja naistentautien ylilääkäri Ritva Keravuo. Hän raportoi aktiivisesti valmistautumisesta matkaan sekä tulevana kesänä pyöräilyseikkailun varrelta. Matka alkaa 7. heinäkuuta Helsingistä.

– Samalla kun olemme tempauksessa mukana auttamassa vakavasti sairastuneita lapsia ja nuoria kaikkialla Pohjoismaissa, olemme myös kannustamassa tervettä ja liikunnallista elämäntapaa sekä yhdessä tekemistä. Pyöräily on energinen, ekologinen ja ympäristöystävällinen tapa liikkua. Team Rynkebyn toiminta ja tavoitteet sopivat hyvin yhteen Loisteen arvomaailmaan ja haluamme nostaa näin esille yhteisesti tärkeitä viestejä, Johanna Sumala Loisteen viestinnästä kertoo.

Team Rynkeby Oulun tiimin muut jäsenet edustavat erilaisia ammatteja (mm. insinöörejä, sairaanhoitajia, yrittäjiä, akateemikkoja, opettajia, palomiehiä, lääkäreitä), mutta yhteistä kaikille on vilpitön halu auttaa ja liikunnallinen elämäntapa. Yhteiskunnallisen vastuun kantaminen on myös kaikille ajava voima.

– Haluamme tempauksellamme viedä myös liikunnallista elämäntapaa eteenpäin ja koemme toiminnassamme erittäin tärkeäksi myös lasten ja nuorten liikuttamisen. Esimerkkinä tästä on Team Rynkebyn järjestämä koulujuoksu, jossa koululaiset keräävät liikkumisellaan rahaa syöpälapsille. Yhteisöllisyyden korostaminen on myös tärkeä sanomamme, joudummehan itsekin tulevan vuoden aikana hitsautumaan toimivaksi tiimiksi, jossa jokaisella on tärkeä tehtävänsä, Ritva Keravuo sanoo.

– Pyöräilyjoukkueemme polkee kesällä 2017 hyvän asian puolesta Helsingistä Pariisiin viikon aikana (noin 1200 km). Ennen kesää järjestämme tempauksia, osallistumme urheilu- ja liikuntatapahtumiin. Harjoittelemme yhdessä tiiviisti, jotta kaikki jaksavat tuon viikon mittaisen matkan polkea. Projektimme kestää vuoden ja tiimin jäsenet ovat sitoutuneet toimimaan projektin hyväksi koko ajan. Team Rynkebyn osallistujat maksavat matkaan liittyvät kulunsa itse. Kaikki saamamme lahjoitukset eli sponsorirahat menevät lyhentämättömänä Sylva ry:lle  syöpäsairaiden lastn hyväksi, Ritva Keravuo toteaa.

Taustavoimaa-apurahat haussa jo 13. kerran

Loisteen toinen yhteiskuntavastuukohde vuonna 2017 on Taustavoimaa-apuraha, jota on jaettu jo yli kymmenen vuoden ajan Loisteen verkkoalueen lasten ja nuorten vapaa-ajan toiminnan sekä harrastamisen tukemiseen. Taustavoimaa-apurahan hakuaika alkaa joulukuun 12. päivä ja jatkuu helmikuun loppuun. Hakutiedot löytyvät Loisteen sivulta www.loiste.fi.

Lisätietoa 

Loiste Oy 

Johanna Sumala, viestinnän asiantuntija, puhelin 010 226 1469, johanna.sumala(@)loiste.fi

Team Rynkeby Oulu

Ritva Keravuo, puhelin 050 525 3365, ritva.keravuo(@)kainuu.fi

http://www.team-rynkeby.fi/

https://www.facebook.com/teamrynkebyoulu/?fref=ts

#TeamRynkeby #syöpälapset #pyörälläpariisiin #Loiste_energia #sylvary