Työpaikkoja avoinna

sähkömyynti

Haemme Loiste-konserniin vakituiseen työsuhteeseen

 

Asiantuntijaa, Specialist
käyttö- ja kunnossapito

Tehtävä koostuu sähköverkon asiantuntija-, valvonta- ja käyttötehtävistä. Käytön- ja kunnossapidon asiantuntijatehtäviä on mahdollista suunnata henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan. Tehtävä vaatii vuorotyötä ja varallaoloa mm. viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Edellytämme henkilöltä sähköalan korkeakoulututkintoa tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä hyvää sähköturvallisuuden tuntemusta sekä soveltuvaa työkokemusta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii henkilöltä paineensietokykyä ja kykyä yksin työskentelyyn. Asiantuntijaroolissa arvostamme hyviä tiimityötaitoja, sosiaalisia taitoja, halua ja kykyä jatkuvaan oppimiseen sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Toimipaikka Kajaanissa.


Liiketoiminnan kehittäjää, Business Manager
asiakkuus- ja myynti

Vastuullasi on Loisteen sähkö – ja energiatuotteiden, uusien kodinhallinnan tuotteiden sekä infratuotteiden tuoteportfolion suunnittelu, hinnoittelun kehittäminen sekä kannattavuuslaskelmat toimintasuunnitelmien mukaisesti. Toimit sekä kuluttaja -että yritysasiakassegmenttien parissa.

Peilaat kehitysehdotukset ja muutokset markkinaan, kilpailutilanteeseen ja hyödynnät asiakasdataa. Liiketoiminnan kehittäjänä työskentelet kaikkien Loisteen liiketoimintojen kanssa läpi koko konsernin ja osallistut kumppanuuskokouksiin sekä erikseen sovittaviin hankkeisiin.

Tehtävässä onnistuminen vaatii tuotehinnoittelun ja -hallinnan osaamista sekä kykyä nähdä kokonaisuuksia, laskea tuotekannattavuuksia ja analysointikykyä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja sähkön, lämmön tai muu energia-alan tausta katsotaan eduksi. Raportoit asiakkuus- ja myyntijohtajallemme ja olet osa 12 henkilön tiimiä. Vakituinen toimipiste sijaitsee Espoossa, mutta työ edellyttää myös
matkustamista. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvua hakevassa suomalaisessa energiayhtiössä alan huippuosaajien kanssa.

 

Myyntipäällikköä, Sales Manager
asiakkuus- ja myynti

Tuloshakuisena myyntipäällikkönä vastaat sähkötuotteidemme myynnistä yritysasiakkaille ja osallistut myös muiden energiapalveluiden myyntiin. Edellytämme useamman vuoden kokemusta yritysmyynnistä ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä ja myynnin johtamisesta.

Tehtävä edellyttää itsenäistä ja vastuullista työskentelyä ja valmiutta matkustamiseen. Sinulla on halu kehittää osaamista, myyntiprosesseja ja -malleja. Arvostamme kokemusta sähkön tai energian myynnistä ja energia-alan kokemus katsotaan eduksi. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulutus, mutta ennen kaikkea arvostamme myynnin ammattilaisuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittyvän tehtäväkentän energia-alan näköalapaikalla, ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista. Pääasiallinen toimipiste on Kajaani.


Hakemukset ansioluetteloineen sähköpostilla
2.5.2018 mennessä henkilöstöjohtaja Jari Haapaniemelle
jari.haapaniemi@loiste.fi. Kirjoita otsikkoon tehtävänimike, jota haet.


Lisätietoja haettavista tehtävistä

Asiantuntija
liiketoimintajohtaja Eero Luhtaniemi, puh. 050 505 1283
ke 25.4. klo 8.00-10.00

Liiketoiminnan kehittäjä
liiketoimintajohtaja Ulla Leppä, puh. 040 521 4635
ti 24.4 klo 9.00-10.00 ja pe 27.4 klo 9.00-10.30

Myyntipäällikkö
myyntipäällikkö Kauko Kemppainen, puh. 050 597 5373
to 26.4 ja pe 27.4. klo 12.00-14.00