Yrityksille

 

Etsitkö sähkösopimusta yrityksellesi? Me Loisteella palvelemme pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä valtakunnallisesti ja tarjoamme kilpailukykyisiä sekä edullisia sähkösopimuksia, joista varmasti löydät sähkösopimuksen yrityksellesi.

Tarjoamme loistavien tuotteidemme lisäksi myös ilmaisen analyysi- ja neuvontapalvelun, jota voit hyödyntää sähkösopimusta valittaessa vähentääksesi yrityksesi sähkön kulutusta ja siitä aiheutuvia kustannuksia.  

Ota yhteyttä asiantuntevaan yrityspalveluumme tai asiantuntijoihimme, niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet ja valitaan teille paras sopimustyyppi. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Lupaamme sinulle parasta osaamistamme, helppoutta asioida kanssamme ja tahtoa kehittyä koko ajan paremmaksi palveluyritykseksi.

 

Loiste palvelee pienyrityksiä

 

 

 

 

PIENYRITYKSET

Käyttääkö yrityksenne sähköä alle 200 MWh vuodessa? Silloin voimme tarjota teille pienyrityksen sähkönkulutukseen tarkoitettuja sähkösopimuksia.

Asiantuntijamme auttaa teitä mielellään oikean ja taloudellisen sähkötuotteen valinnassa. Voit katsoa erilaisten sähkötuotteidemme kuvaukset ja valita sopivan sopimustyypin juuri teidän yritykseenne. Tee sähkösopimus vaikka heti!

Pienyritykset, jotka käyttävät sähköä alle 200 MWh/vuosi ja sulakekoko on Max. 3 x 63 A. Soita asiakaspalveluumme, 0800 9 2100, arkisin klo 8-20 (maksuton).

 

Loisteen yritysmyynti suurasiakkaat

 

 

 

 

PK- JA SUURYRITYKSET

Käyttääkö yrityksenne sähköä yli 200 MWh vuodessa? Silloin voimme tarjota teille erinomaisia, keskisuurille ja suurille yrityksille tarkoitettuja sähkösopimuksia ja palveluita, joilla voit pienentää sähkönkulutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Tutustu tarkemmin yritystuotteisiimme.

Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilösi luotettavan palvelun sekä tarpeitasi ymmärtävän kumppanin asiantuntemuksen. Yhteistyö ja vuorovaikutus ovat meille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja. Pk- ja suuryritykset, jotka käyttävät sähköä yli 200 MWh/vuosi ja sulakekoko on yli 3 x 63 A. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme oikean myyntisopimuksen valinnassa.

alle 200 MWh/vuosi ja sulakekoko on Max. 3 x 63 A. Soita asiakaspalveluumme, 0800 9 2100, arkisin klo 8-20 (maksuton).

 

Uusi sopimus

 

ASUNTO- JA KIINTEISTÖYHTIÖT

Oletko asunto- tai kiinteistöyhtiön edustaja ja etsit edullista sähköä? Loisteella voimme tarjota teille kilpailukykyisiä sähkösopimustuotteita joko yhdelle yhtiölle tai kokonaisen sähkösalkun hallintaan. 

Tavoitteenamme on kehittää asunto- ja kiinteistöyhtiöille sekä isännöitsijöille sellaisia tuotteita ja palveluita, joissa yhdistyvät laadukas palvelu, edullinen sähkö, sähköalan osaaminen ja 100% kotimaisen energiakonsernin luotettava tietotaito.

Asiantuntijamme auttaa teitä mielellään oikean ja taloudellisen sähkötuotteen valinnassa, joka sopii yhtiönne tarpeisiin. Voitte tutustua erilaisten sähkötuotteidemme kuvauksiin ja valita sopivan sopimustyypin yhdessä asiantuntijamme kanssa.

Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden edustajat sekä isännöitsijät, voitte soittaa sähkösopimusasioissa yrityspalveluumme, 0800 9 2100, arkisin klo 8-20 (maksuton). Jos kuitenkin arvioitu sähkön kulutus ylittää 200 MWh/vuosi ja sulakekoko on yli 3 x 63 A, niin voitte ottaa suoraan yhteyttä asiantuntijoihimme.