aurinkopaneelit_yritykselle_

Aurinkopaneelit yritykselle

Onko yrityksellänne halu pienentää hiilijalanjälkeä ja saada selvää säästöä? Aurinkosähkö on modernia pientuotantoa. Tarjoamme laadukkaita avaimet käteen -ratkaisuja yrityksen aurinkopaneelien hankkimiseksi. Kauttamme saa aurinkopaneelit kaikkiin tarpeisiin, niin liikkeiden ja toimistojen kiinteistöihin, teollisuuteen kuin maatiloille. Asiantuntijamme auttavat kartoittamaan minkälainen aurinkopaneeliratkaisu juuri teille sopii.

Miksi aurinkopaneelit?

Tuottamalla sähköä itse yritys voi säästää selvää rahaa: sähköä ei tarvitse ostaa, siirtää tai maksaa siitä veroja. Aurinkopaneelit voivat vähentää ostosähkön määrää 5–25 %. Hiilijalanjälki pienenee – aurinkosähkö on ekologinen valinta ja täysin hiilidioksidivapaata ja 100 % uusiutuvaa energiaa. Tuotantoa on silloin, kun sähkön hinta on korkeimmillaan, tämä on omiaan tuomaan säästöä yritykselle. Aurinkosähköjärjestelmä taloudellista kannattavuutta lisäävät pitkä käyttöikä, yli 30 vuotta, ja vähäinen huoltotarve. Investointituki 20 % hankkeille lyhentää takaisinmaksuaikaa. Autamme tarvittaessa tukien hakemisessa. Joustavuutta hankintaan saa myös rahoitusratkaisuilla. 

Matka kohti omaa aurinkosähkötuotantoa

 1. Lähtötilanteen kartoitus ja tarjous
  Selvitetään kiinteistön tekniset edellytykset aurinkopaneeleille ja suunnitellaan järjestelmän koko. Teemme mallinnuksen tuotannosta, ja laskemme säästöpotentiaalin. Kartoituksen jälkeen teemme yksilöidyn tarjouksen aurinkosähköratkaisusta.

 2. Rahoitus ja energiatuki
  Selvitetään sopivin hankintamalli. Investointi, rahoitusratkaisu. Yrityksenne voi hakea energiatukea. Tuen määrä on 20 % hankinnasta. Autamme tarvittaessa tuen hakemisessa.

 3. Sopimus
  Allekirjoitetaan sopimus ja sovitaan toimituksesta.

 4. Toimitus ja asennus
  Asennetaan järjestelmä ja annetaan käyttökoulutus.

 5. Valmis!
  Kun asennus on valmis, pääsette nauttimaan itse tuotetusta sähköstä. Voitte tehdä myös pientuotannosta ostosopimuksen, jolloin ostamme ylijäämäsähkön.

 

Aurinkosähkön tuotanto on kasvanut 

Aurinkosähkö on nopeimmin kasvava sähköntuotantomuoto maailmassa. Se on myös nopeimmin laskeva sähkön tuotantokustannus ja on jo usein edullisin uusenergian lähde. Aurinkopaneelien hinnat ovat laskeneet 2010-luvulla yli 80%. Aurinkosähkön tuotanto on hyvin ennakoitavissa. Aurinkosähkön tuotantopotentiaali on Suomessa Keski-Euroopan tasoa. Kasvu on nopeinta sähkönsäästöstä eniten hyötyvissä segmenteissä (kuluttajat, kauppa ja logistiikka). Tuotantomäärät tuplaantuvat näissä vuosittain. Maa-asennusten kysyntä on lisääntynyt, mutta pääosin asennukset tehdään edelleen kattoasetuksina. 

Jätä yhteystietosi ja kartoitetaan yrityksellesi paras mahdollinen aurinkopaneeliratkaisu!