Sähköauton lataus

Sähköautojen latauspisteet yritykselle

Sähköautojen määrä kasvaa jatkuvasti, mutta niiden latauspaikoista on usein pulaa. Haluaisiko yrityksenne kannustaa asiakkaita ja työntekijöitä vihreämpään liikkumiseen? Latauspisteiden hankkiminen kauppaliikkeen, toimiston ja teollisuusyrityksen pihaan onnistuu kauttamme helposti. Kartoitamme tarpeet yrityskohtaisesti ja tarjoamme laadukkaat ratkaisut avaimet käteen.

Sähköauton latauspiste työpaikalla on tervetullut työsuhde-etu sähköautoilijalle, sillä kaikilla ei välttämättä ole mahdollisuutta lataukseen kotipihassaan. Samalla latauspiste on viesti sidosryhmillenne arvoistanne ja siitä, että haluatte olla mukana pienentämässä hiilijalanjälkeä. Myös energiatehokkuusdirektiivi tulee vauhdittamaan latauspisteiden saatavuutta.

Minkälaiset latauspisteet yritykseen?

Latauspisteistä hankittaessa on syytä huomioida latausjärjestelmän skaalautuvuus, selkeä ylläpitomalli ja mahdolliset laskutustarpeet. Tarjoamissamme älykkäissä ratkaisuissa latauslaitteita käyttöä hallitaan Plugit Finlandin taustajärjestelmällä. Se mahdollistaa mm. latausten ja energiankulutuksen kohdistamisen käyttäjään. Lisäksi älykkään järjestelmän avulla voidaan hallita yrityksen energiankulutusta ja liittymän kapasiteettia. Vaihtoehtoiset rahoitusratkaisut tuovat hankintaan joustavuutta.  

Miten hankimme latauspisteet?

 1. Lähtötilanteen kartoitus ja tarjous
  Kartoitamme yrityksenne tarpeet, kohteen sähkötekniset resurssit ja eri toteutustavat. Kartoitus on teille maksuton.

 2. Tarjous ja läpikäynti
  Saatte kartoitukseen pohjautuvan kustannuslaskelman ja tarjouksen, joka käydään yhdessä läpi. Samalla varmistetaan, että kaikki toiveenne on huomioitu ja tarvittavat palvelut toimitettavissa.

 3. Sopimus
  Allekirjoitetaan sopimus ja sovitaan toimituksesta.

 4. Toimitus ja asennus
  Asennetaan järjestelmä ja annetaan käyttökoulutus.

 5. Valmis!
  Kun asennus on valmis, pääsette nauttimaan vaivattomasta lataamisesta. 24/7 asiakaspalvelu tukee matkan varrella.

Ladattavien autojen määrä on kasvanut

Vuoden 2020 lopussa Suomen teillä liikkui Autoalan Tiedotuskeskuksen mukaan jo runsaat 9 500 täyssähköautoa ja noin 46 000 lataushybridiä. Uusien autojen ensirekisteröinneistä ladattavien autojen osuus nousi viime vuonna jo 18 prosenttiin. 

Jätä yhteystietosi ja kartoitetaan yrityksellesi paras mahdollinen sähköautojen latausratkaisu!