Kohti puhtaampaa tulevaisuutta Loisteen kanssa

Ilmastoystävällisen yrityksen tuotteet ja palvelut

Tervetuloa mukaan luomaan puhtaampaa tulevaisuutta! Tarjoamme yrityksille tuotteita ja palveluja, joiden avulla yritys tai tapahtuma voi edistää vastuullisuuttaan ja ympäristöystävällisyyttään hiilineutraaliuteen asti. Keväällä 2019 teimme tutkimuksen, miten suomalaiset suhtautuvat ilmastonmuutokseen, erityisesti energia-alan näkökulmasta ja sen mukaan 76 % suomalaisista pitää ilmastonmuutosta vakavana uhkana.76 % suomalaisista pitää ilmastonmuutosta vakavana uhkana

Suomen tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2035 ja EU on Pariisin ilmastosopimuksen myötä sitoutunut hiilineutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Muutoksessa tarvitaan yritysten panostusta ja siksi tarjoammekin ratkaisuja juuri yrityksille. Meillä on kolme erilaista ratkaisua: sähkösopimuksen päivittäminen vihreäksi, hiilijalanjäljen hyvittäminen ja kohti hiilineutraalia yritystä.
 

Sähkösopimuksen päivittäminen vihreään

Voit päivittää nykyisen Loisteen sähkösopimuksen vihreäksi helposti. Päivitys onnistuu myös määräaikaiselle sopimukselle. Laskemme yrityksellesi tarjouksen vihreästä lisästä nykyiseen sopimukseen. Lisätietoja sähkösopimuksen päivittämisestä vihreäksi.
 

Hiilijalanjäljen hyvittäminen

Autamme yrityksiä kartoittamaan, laskemaan ja hyvittämään yrityksensä tai tapahtumansa hiilijalanjäljen. Lisää tietoa hiilijalan hyvittämisestä.

 

Kohti hiilineutraalia yritystä

Olemme rakentaneet mallin, jonka avulla yritys voi säästää niin energiaa kuin ympäristöä. Hiilijalanjäljen lisäksi autamme valitsemaan ympäristöystävälliset energiaratkaisut ja laatimaan ympäristöohjelman.  Tutustu Kohti hiilineutraalia yritystä -konseptiimme.