Kohti hiilineutraalia yritystä

Hiilineutraalius on tämän hetken ajankohtaisimpia puheenaiheita yrityksissä. Koko Suomen tavoite on olla hiilineutraali vuonna 2035 ja EU on Pariisin ilmastosopimuksen myötä sitoutunut hiilineutraaliuteen vuoteen 2050 mennessä. Mietittepä yrityksessänne hiilijalanjälkeä ja sen hyvittämistä tai ympäristöystävällistä energiaa, niin autamme mielellämme.
 

Kohti hiilineutraalia yritystä

Yritysten hiilijalanjälki on yksilöllinen yrityksen toiminnasta ja koosta riippuen, koostuen monista eri asioista. Loisteella olemme räätälöineet konseptin, jonka avulla autamme yrityksiä matkalla kohti hiilineutraaliutta. Alkukartoituksen jälkeen laaditaan yhteistyössä ohjelma, joka askel kerrallaan auttaa pääsemään tavoitteeseen.
 

Mitä Kohti hiilineutraalia yritystä -paketti sisältää?

  1. Kartoitamme ja laskemme yrityksen hiilijalanjäljen
  2. Autamme etsimään keinoja ja tapoja pienentää nykyistä hiilijalanjälkeä
  3. Avustamme ympäristöohjelman laatimisessa ja tarjoamme yrityskohtaista neuvontaa sähkösopimuksen valinnassa ja energiansäästöön liittyvissä asioissa
  4. Hoidamme ympäristötoimien jälkeen jäljelle jääneen hiilijalanjäljen hyvittämisen yhteistyökumppanimme CO2Eston kanssa
  5. Toimitamme yritykselle todistuksen hiilijalanjäljen hyvittämisestä
  6. Tarjoamme yrityksille markkinointimateriaalia viestinnän tueksi

Lue lisää case esimerkistämme kuinka HJK tähtää hiilineutraaliksi jalkapalloseuraksi yhteistyössä Loisteen kanssa.

Haluatko tietää lisää siitä miten juuri teidän yrityksenne voisi edetä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta? Täytä sivun laidassa sijaitseva lomake niin otamme yhteyttä pian!