Energiaraportointi

Oma Energia -palvelun avulla yritys voi seurata ja hallita omaa energiankäyttöään. Palvelu on maksuton kaikille Loisteen asiakkaille.

Palvelun käytön ehdot: yrityksellä on tuntiluettava etämittari ja paikallinen verkkoyhtiö voi lähettää Loisteelle tuntikohtaista tietoa asiakkaan sähkönkäytöstä.

Yritys voi seurata omaa sähkön kulutustaan jopa tuntitasolla sekä kilowatti- tai megawattitunteina että euroina. Tuntitason kulutusseuranta auttaa havaitsemaan äkilliset sähkönkäytön muutokset ja lisää energiatehokkuutta. Yrityksen kannattaa seurata eri toimipaikkojen sähkönkäyttöä kuukausi- ja vuosiraporttien avulla. Raportin voi tallentaa excel- ja pdf-muodossa ja lähettää edelleen sähköpostina eri yksikköihin tai julkaista intranetissä. Raporttia on helppo ymmärtää, joten se motivoi koko henkilökuntaa energian säästöön ja toiminnan kehittämiseen.

Jos jossakin kohteessa huomataan sähkönkäytön kasvaneen, energiavastaava voi heti ryhtyä etsimään syytä siihen. Selvitystyöhön saa paljon apua erilaisista vuosi-, kuukausi-, viikko-, päivä- ja tuntiraporteista.

Oma Energia -palvelu näyttää sähkönkäytön kilowattitunteina, mutta voit vaihtaa kulutusyksikön megawattitunneiksi Kohteen tiedot -sivulla.

Seuranta-toiminnolla voit nähdä, miten paljon sähköä on kulunut valitsemallasi aikajaksolla. Voit tehdä myös kalenterimerkintöjä esimerkiksi huoltoseisokeista tai lomakausista.
 

Ota Oma Energia -palvelu käyttöön

Palvelun käyttö vaatii käyttäjätunnukset, jotka voit tilata tästä.  Tarvitset asiakasnumerosi ja yhden käyttöpaikan numeron, jotka löytyvät sähkölaskusta. Lisäksi palvelu kysyy sähköpostiosoitteen, johon tunnukset lähetetään. Voit tutustua palveluun antamalla tunnukseksi demo ja salasanaksi demo.

Lisätietoja Oma Energia -palvelusta saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 0800 9 2000 (maksuton) arkisin klo 8-20 tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)loiste.fi.

Oma Energia/omaenergia -palvelu

 

inspecta Certified