Sähkösopimus yritykselle

Sähkösopimus yritykselle

Kiinnostaisiko yritystänne hinnaltaan kilpailukykyinen sähkösopimus ja maksuton neuvonta energiankäytön tehostamiseksi? Tai onko yrityksenne sähkönkulutus niin suurta, että sen hankinta kannattaisi hajauttaa

Fiksujen sähkösopimusten lisäksi tarjoamme maksutta mm. energiankäytön neuvontapalvelua, jota hyödyntämällä voitte säästää energiakustannuksissa.

Ota yhteyttä, me autamme sinua 

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet ja valitaan teille paras sopimustyyppi. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai soita yrityspalveluumme.

Lupaamme sinulle parasta osaamistamme ja helppoutta asioida kanssamme.

 

Jani Pääkkönen
Jani Pääkkönen
johtaja, yritysmyynti
Etelä-Suomi, Kainuu, Keski-Suomi
050 477 1990
Ota yhteyttä
Myyntipäällikkö Ari Kortesalmi
Ari Kortesalmi
myyntipäällikkö
Pohjois-Suomi
040 357 8711
Ota yhteyttä

 

Loisteen asiakkaana käytössäsi on

•    Vahva asiantuntijuus
•    Nimetty yritysmyyntipäällikkö
•    Kuukausittainen markkinakatsaus
•    Oma Energia -palvelu 24/7
•    Monipuoliset palvelut kohti hiilineutraalia yritystä
•    Palveluratkaisut aurinkosähköjärjestelmiin

 

Vuorovaikutuksella parempiin tuloksiin

Palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä läpi Suomen. Kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet ja valitaan juuri teidän yrityksellenne sopivin ratkaisu.

Loisteella on pitkä ja vankka energia-alan osaaminen, ja olemme tehneet yhteistyötä erityisesti matkailualan, teollisuuden, asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden sekä maatilojen kanssa. Tiiviillä vuorovaikutuksella ja yhteistyöllä saavutamme parhaat tulokset. 

Säästöjä ja tehokkuutta 

Sähkösopimuksen teko, sähkön hinnan kiinnittäminen tulevaisuuteen tai markkinahintojen seuraaminen saattavat joskus tuntua monimutkaisilta. Erityisesti ne korostuvat silloin, kun sähkönhankintaa halutaan hajauttaa.

Kokeneet asiantuntijamme auttavat yritystänne rakentamaan hankintamallin, jolla yrityksenne säästää rahaa ja antaa teille aikaa keskittyä ydinliiketoimintaan.

Pienyritykset - helppo ja nopea sähkösopimus

Käyttääkö yrityksenne sähköä alle 200 MWh vuodessa?  

Tutustu pienyrityksen sähkönkulutukseen parhaiten sopiviin tuotteisiin tarjouslaskurissamme tai soita yrityspalveluumme. Neuvomme myös mielellämme oikean ja taloudellisen sähkötuotteen valinnassa (sulakekoko enintään 3 x 63 A). 

Tee sähkösopimus vaikka heti tarjouslaskurissamme tai soita yrityspalveluumme 0800 9 2100 (maksuton) arkisin klo 8-20. Voit myös jättää meille yhteydenottopyynnön, jolloin otamme yhteyttä kahden arkipäivän kuluessa.

Keskisuuret yritykset - vakautta ja turvaa

Käyttääkö yrityksenne sähköä yli 200 MWh vuodessa? 

Teemme tarjouksen yrityksenne koon mukaan, jolloin sähkönhankintaan saadaan paras mahdollinen hinta. Tutustu tarkemmin yritystuotteisiimme. Ne sopivat pk- ja suuryrityksiin, joiden sähkönkäyttö on yli 200 MWh vuodessa ja sulakekoko on yli 3 x 63 A. Valittavana on kiinteähintainen ja vakaa Loiste Takuu yritys, ilmastoystävällinen Loiste Puhdas yritys sekä pörssihintaan sidottu Loiste Spot yritys.

Teemme räätälöidyn tarjouksen, kun otat yhteyttä tai jätät meille yhteydenottopyynnön.

Suuryritykset - räätälöity salkkusopimus 

Käyttääkö yrityksenne sähköä yli 500 MWh vuodessa?

Suuryrityksille suosittelemme salkkutuotteitamme. Se tarkoittaa sitä, että sähkönhankinta hajautetaan yhdessä asiantuntijoidemme kanssa.

Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilösi luotettavan palvelun ja asiantuntemuksen, mikä luonnollisena osana sisältyy sähkösopimuksen hintaan.  

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme - suunnitellaan yhteistyössä markkinatilanteeseen parhaiten soveltuva energiaratkaisu.