Sähkösopimus yritykselle

Me Loisteella palvelemme pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä valtakunnallisesti ja tarjoamme kilpailukykyisiä sekä edullisia sähkösopimuksia, joista varmasti löydät sähkösopimuksen yrityksellesi.

Tarjoamme loistavien tuotteidemme lisäksi myös ilmaisen analyysi- ja neuvontapalvelun, jota voit hyödyntää sähkösopimusta valittaessa vähentääksesi yrityksesi sähkön kulutusta ja siitä aiheutuvia kustannuksia.  

Ota yhteyttä asiantuntevaan yrityspalveluumme tai asiantuntijoihimme, niin kartoitetaan yhdessä yrityksenne tarpeet ja valitaan teille paras sopimustyyppi. Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella tai voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. 

Lupaamme sinulle parasta osaamistamme, helppoutta asioida kanssamme ja tahtoa kehittyä koko ajan paremmaksi palveluyritykseksi.

 

Pienyritykset

Käyttääkö yrityksenne sähköä alle 200 MWh vuodessa? Tarjoamme teille pienyrityksen sähkönkulutukseen tarkoitettuja sähkösopimuksia.

Asiantuntijamme auttaa teitä mielellään oikean ja taloudellisen sähkötuotteen valinnassa (sulakekoko on max. 3 x 63 A). Voit katsoa erilaisten sähkötuotteidemme kuvaukset ja valita sopivan sopimustyypin juuri teidän yritykseenne.

Tee sähkösopimus vaikka heti tarjouslaskurissamme tai soittamalla asiakaspalveluumme 0800 9 2100 (maksuton) arkisin klo 8-20

 

PK- ja suuryritykset

Käyttääkö yrityksenne sähköä yli 200 MWh vuodessa? Silloin voimme tarjota teille erinomaisia, keskisuurille ja suurille yrityksille tarkoitettuja sähkösopimuksia ja palveluita, joilla voit pienentää sähkönkulutuksesta aiheutuvia kustannuksia. Tutustu tarkemmin yritystuotteisiimme, jotka sopivat pk- ja suuryrityksiin, joiden sähkönkäyttö on yli 200 MWh/vuosi ja sulakekoko on yli 3 x 63 A.

Asiakkaanamme saat oman yhteyshenkilösi luotettavan palvelun sekä tarpeitasi ymmärtävän kumppanin asiantuntemuksen. Yhteistyö ja vuorovaikutus ovat meille tärkeitä toimintaa ohjaavia arvoja.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, niin autamme oikean myyntisopimuksen valinnassa